Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Panel elektrycznych szyb od strony kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem w etce te 4 guziki + blokada tylnych szyb kierowcy, coś jak na tej aukcji:

http://allegro.pl/panel-przyciskow-szyb-audi-a4-2001-przelacznik-i1309392097.html

Numer : 8z0959851B pasująca do wersji od 12/00 do 10/02.

Ale widzę w etce, że jest jeszcze pod tym samym numerem inna pozycja, mianowicie jest to wersja zmieniona, rzekomo pasująca do aut od 11/02 do 12/04 i jest to numer 8z0959851F.

Mam boczki z B7 więc nie wiem teraz które powinienem kupić, czy one różnią się wyglądem/mocowaniami? Czy środkiem?

Moje auto jest z maja 2002 roku i nie wiem teraz, który przełącznik kupić

Opublikowano

jak masz z B7 boczki :naughty: to 8E0 959 851

Opublikowano

z którą literką na końcu ?:P

Opublikowano

nie ma zadnej literki :) a kolor oczywiscie 5 PR

a cym sie roznia :mysli: wydaje mi sie ze te od B7 sa napewno lepiej wykonane i maja ciut ladniejszy ksztalt od B6

Opublikowano

8E0 959 851 został wycofany w maju 2007 roku i zastąpiony końcówką B.

Opublikowano

u mnie tak ETKA podaje :( czyli wychodzi na to ze podchodzi do europejczyka i angola :mysli:

Opublikowano

U mnie etka podaję, że został wycofany, pójdę do serwisu i dam im ten numer, i zobaczymy

• 3 lata później...
Opublikowano

Oki słuchajcie to wreszcie jaki powinien być numer tego panela z przełącznikami pod 4 elektryczne szyby?? Mam a4 B6 z 2004 r.

---------- Post dopisany 11-04-2014 at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany 09-04-2014 at 10:32 ----------

nikt??

Opublikowano

Bierz najnowszy jaki jest. 8E0 są lepiej wykonane od 8Z0. Każdy z nich będzie działał w instalacji, kostka jest taka sama.