Stochus Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam:) Potrzebuję 2 alufelgi do mojego samochodu. Jedyne co wiem, to że są firmy Autec i są 15 calowe. Byłbym wdzięczny za pomoc, podpowiedzi gdzie szukać itp. Pozdrawiam! a wyglądają tak
aju Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 http://allegro.pl/autec-10-otworow-uniwersalna-np-5x114-3-i1340262143.html
Stochus Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 widziałem je, niestety mają inne dekielki...
aju Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 nie znajdziesz z takim deklem tak łatwo, poza tym to taka obleśna felga że szkoda na nią czasu :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 chyba tylko allegro Ci zostaje, możesz objeżdzić bliskie wulkanizacje i szroty-może będziesz miał fart-w komisach też popytaj oni tam mają różne wynalazki
Stochus Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 No nic, będę szukał przez zimę, jak się nie uda- trudno:) Kupi się inne... Apropo, że te felgi są brzydkie? Są gusta i guściki, mi się np. bardzo podobają. 15cali lepiej dla mnie, bo mam obniżoną i utwardzoną a4
Stochus Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Śmiej sie, śmiej ;( Nie widziałeś jak te czarne dekielki ślicznie się kręcą :>
Rekomendowane odpowiedzi