micek Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Mam pytanko?! Ostatnio naprawialem licznik bo mi podswietlenie padlo i zauwazylem ze nie mam zarowki od Airbag?! Wsadzilem ja i teraz caly czas sie swieci?!Co to oznacza?!Poduszki sa nie aktywne?!Czy wy.... je w kosmos?!
grippen Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 podepnij vaga powinno wyrzucić jakieś błędy i spróbuj skasować też tak miałem
Wihajster Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 to oznacza ze chyba miales dzwona
micek Opublikowano 24 Października 2007 Autor Opublikowano 24 Października 2007 Mialem licznik wymieniany bo mam w milach...mozliwe ze przy wymianie cos zamieszali i nie podlaczyli tego odpowiednio?!
pre_pl Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Mialem licznik wymieniany bo mam w milach...mozliwe ze przy wymianie cos zamieszali i nie podlaczyli tego odpowiednio?! a jesteś pewien, że przed zmianą licznika ta żarówka była ? sprawdź czy w kierownicy jest airbag sprawdź auto vag-comem (jeśli takie tricki były zastosowane jak wyjęcie żarówki, to duże prawdopodobieństwo, że są poważne błędy w sterownikach) Ale oczywiście może też być tak jak piszesz...
Rekomendowane odpowiedzi