Vii Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Po czym chodzi pasek klinowy w audi A4 1.8 ADR, prócz alternatora? I ponizej tam chodzi jeszcze jeden pasek [przy dole chłodnicy] co to za pasek ? Bo jest ten klinowy i jeszcze jakiś drugi .. Gdzieś coś mi tak skrzypi i skrzeczy proboje dojść do tego co to ... ten drugi to pasek pompy wody? Bedzie ktoś tak dobry i poda mi wszystkie elementy po czym te 2a paski chodza oraz co moze skrzeczeć i skrzypieć jakby sie miało zatrzeć? myślałem ze to rozrząd - to nie rozrząd ...
89pawel89 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 skrzeczec, piszczec, szumiec moga napinacze
kyniu Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jeden pasek napędza : alternator,wentylator,pompa cieczy chłodzącej,pompa wspomagania Drugi na dole : sprężarkę klimatyzacji
Vii Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 dzieki. Czyli Panowie, jeśli dźwiek nie idzie z alternatora ani z pompy wody ani z wentylatora ani z pompy wspomagania ani z sprezarki klimy to musi to być ten napinacz, tak?
piotrpz87 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jeden pasek napędza : alternator,wentylator,pompa cieczy chłodzącej,pompa wspomagania Drugi na dole : sprężarkę klimatyzacji Pasek wieloklionowy napędza alternator, wisko ( wentylator), pompe wspomagania. Pasek klinowy 1 - napędza pompe wody z pompy wspomagania Pasek klinowy 2 - napędza spreżarke klimy z koła pasowego.
Vii Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jeden pasek napędza : alternator,wentylator,pompa cieczy chłodzącej,pompa wspomagania Drugi na dole : sprężarkę klimatyzacji Pasek wieloklionowy napędza alternator, wisko ( wentylator), pompe wspomagania. Pasek klinowy 1 - napędza pompe wody z pompy wspomagania Pasek klinowy 2 - napędza spreżarke klimy z koła pasowego. a koło pasowe moze wydawać z siebie w/w dzwieki??
Rekomendowane odpowiedzi