Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SIEMIANowy Golf MK1 Cabriolet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super :) myślałeś nad żółtymi blachami?

Opublikowano
  • Autor

Nie bo wiecej z tego problemów niż pożytku. Póki co stać mnie żeby płacić OC ;-)

Opublikowano

Żółte blachy to totalna głupota. Żeby wyjechać poza granice kraju trzeba mieć pozwolenie od konserwatora zabytków :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie to jeden z przykładów dla którego ich nie chce. To samo jakbyś chciał sprzedać auto za granice to konserwator musi wydać zgodę :polew:

• 3 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Jako że Golfik powoli zmierza na zimowanie, cyknąłem kilka fotek. Z modów które udało się zrobić przez ostatnie półtora roku to wymiana przewodów paliwowych, przewodów podciśnienia, pompy paliwa, regulacja, poprawa styków wiązki elektrycznej i troche innych pierdół ( dzięki Djim). Poza tym pare wymian eksploatacyjnych. W tym autku najbardziej cieszy jak uda się dorwać jakąś część z oryginału bo dośc mało tego jest a już nic nie produkują. Udało mi się dorwać i wymienić ramkę zegarów na taką jak była oryginalnie (a połamał mi ją złodziej próbując ukraść radio) z chromem, ramki nawiewów również są teraz z chromem tak jak w oryginale. Dodatkowo dorwałem fabrycznie nowe emblematy na tylną klapę (classic Parts VW).Antena w błotniku była złamana więc wstawiłem elektrycznie wysuwaną z firmy Beru. Dokupiłem też pokrowiec na złożony dach który kiedyś miałem ale przez 15 lat się gdzieś zgubił. Golfik nie jest jakoś super czysty bo zdjęcia były na pełnym spontanie ;-)

Ogólnie cały czas dążę do tego żeby autko było jak najbliżej oryginału i żeby było w pełni sprawne, żebym nie musiał się zastanawiać czy mogę do niego wsiąść i zrobić bezawaryjnie np 1000km (a muszę dodać że byłem nim kiedyś dwukrotnie w Chorwacji)

Pozdrawiam

IMG_8392.JPEG

IMG_8529.JPEG

IMG_8594.JPEG

IMG_8610.JPEG

IMG_8623.JPEG

IMG_8634.JPEG

IMG_8635.JPEG

IMG_8637.JPEG

IMG_8640.JPEG

IMG_8645.JPEG

IMG_8646.JPEG

IMG_8656.JPEG

IMG_8662.JPEG

IMG_8668.JPEG

IMG_8676.JPEG

IMG_8679.JPEG

IMG_8684.JPEG

Opublikowano

Czysty czy umyty i tak brud mu uroku nie ujmuje. Autko jak na swój wiek wygląda cudnie. Pogratulować mu tylko właściciela bo o niego dba. Pozostaje nic tylko życzyć bezawaryjności i spokojnego zimowego snu. Bez "nieproszonych gości".

Opublikowano

Środek wygląda klasa :thumbup1:

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Za dużo się tu nie działo bo za dużo nim nie jeździłem. Przez dwa lata może z 3km zrobiłem ? Z nowości to dorwałem w końcu fabrycznie nowe oryginalne tapicerki drzwiowe wiec pozbędę się wreszcie tych dziur które poprzedni właściciel zrobił 20 lat temu na głośniki. ?

13197C6B-8A1B-452C-81AF-BD864B9E2B1D.jpeg

72AFCBD8-CB35-448C-BA19-E843504EB83F.jpeg

9922F39E-F0E4-42C5-B3E8-B4B4F654A4E9.jpeg

Opublikowano

Wowww taki klasyk w garazu :thumbup1:szacunek :thumbup1: a przy okazji fanty z tego modelu dostać i do tego nowe:kox::hi: