slepy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Tak, jak w temacie. Nr. Mat (kierowcy i pasażera są takie same) 8D0 963 557 plecy 8D0 963 555 dupsko Zdjęcie poglądowe Schemat instalacji. Zdjęcia wiązki. Zdjęcia wtyczek wiązki podgrzewania foteli. Wtyczka do mat Wtyczka pokrętła regulacji grzania Tył pokrętła regulacji grzania
przemciotorun Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 napisze tak: mata oparcie jest taka sama u kierowcy i u pasazera, taka samo jak z siedzeniem, czyli potrzebujesz trylko 2 numery, czemu nie pisales predzej w zeszlym tygodniu zakladalem u siebie to bym Ci podal..... ide poszukac moze cos znajde to dopisze[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________8D0 963 557 plecy 8D0 963 555 dupsko[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 16:52_________________________________________________plecy ok 300zl i to chyba sztuka dupsko ok 300-340 i to chyba tez za sztuke....
slepy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 napisze tak: mata oparcie jest taka sama u kierowcy i u pasazera, taka samo jak z siedzeniem, czyli potrzebujesz trylko 2 numery, czemu nie pisales predzej w zeszlym tygodniu zakladalem u siebie to bym Ci podal..... ide poszukac moze cos znajde to dopisze[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________8D0 963 557 plecy 8D0 963 555 dupsko[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 16:52_________________________________________________plecy ok 300zl i to chyba sztuka dupsko ok 300-340 i to chyba tez za sztuke.... Dzięki Dropsone , cenki niezłe , to ASO? gadałem z gościem i odda dwa fotele grzane+ wiązkę, za 350zł, dobra cena?
przemciotorun Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 jak uda ci sie pogonic te fotele za 100-150zl to dobra cena zreszta powyzej masz porownanie, w aso bys jeszcze wiecej zaplacil... nawet zobacz sobie u gajosa... jak bys potrzebowal jakies info to pisz
slepy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 jak uda ci sie pogonic te fotele za 100-150zl to dobra cena zreszta powyzej masz porownanie, w aso bys jeszcze wiecej zaplacil... nawet zobacz sobie u gajosa... jak bys potrzebowal jakies info to pisz patrzyłem na aso-vag, i ceny są kosmiczne , napisałem maila do gościa, może się uda taniej dorwać same maty, zobaczymy co odpisze, jak kupię przyciski, to wiazkę chyba ogarnę sam nie
przemciotorun Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 wiazke jest prosto zrobic ze niewiem, jak niemasz to podesle Ci schemat
slepy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 wiazke jest prosto zrobic ze niewiem, jak niemasz to podesle Ci schemat Jak kupię maty to się odezwę , chociaż mam gdzieś schemat na poczcie , tylko stykło by to zrobić na ori wtyczkach zeby łatwo było wyciągnąć fotele w razie W :gwizdanie:
przemciotorun Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 kup ori wlaczniki te pokretla z regulacja grzania, dotego 2x wtyczka do tego przelacznika, albo do jakiegos innego, moga byc z 80 jest to samo i dwie ori wtyczki do mat, kup 10 mkabla w elektronicznym i atak, cala wiazka wyjdzie Ci ok 30zl masz jeszcze pare fotek moze sie przydadza,
slepy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jakieś gubości kabel dawałeś?, skąd dorwać wtyczki do tych przycisków? gdzie to znajdę na allegro?, one wszystkie są takie same? o halo spasuje?
przemciotorun Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja zrobilem cala instalacje na miekim 2,5mm2 takie sa ori przekroje obwodu zasilajacego sterowniczy jest cienszy ale ja mielem tylko taki to juz nie kombinowalem, a co do wtyczek od to pisz np do krychy oni rozbieraja auta niech Ci utnie dwie wtyczki od jakis przyciskow z konsoli sierodkowej i wyslij mu fotki tych zielonych niech Ci cos znajdzie w instalacji bo napewno jest tego wiacej, mi taz kros je wycinal gdzies z instalacji to nie byly orginalnie od grzanych foteli ale byly takie same
slepy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja zrobilem cala instalacje na miekim 2,5mm2 takie sa ori przekroje obwodu zasilajacego sterowniczy jest cienszy ale ja mielem tylko taki to juz nie kombinowalem, a co do wtyczek od to pisz np do krychy oni rozbieraja auta niech Ci utnie dwie wtyczki od jakis przyciskow z konsoli sierodkowej i wyslij mu fotki tych zielonych niech Ci cos znajdzie w instalacji bo napewno jest tego wiacej, mi taz kros je wycinal gdzies z instalacji to nie byly orginalnie od grzanych foteli ale byly takie same ok , zaraz sie odezwe do Krychy , myslałem ze musi byc od wtyczki do grzania, ale jak obojetnie to spoko
przemciotorun Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 roznic to one sie moga - kolorem
slepy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 roznic to one sie moga - kolorem no to spoko, już poszło zapytanie do Krychy , o wszystkie wtyczki, czekam teraz na info od gościa od tych foteli, mam nadzieje że pójdzie na moją propozycję [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 18:28_________________________________________________Maty zamówione, wyrwane w miarę dobrych pieniądzach, teraz tylko wtyczki i przyciski i możemy się bawić w wiązkę, w miarę przybywania materiału przerobię ten wątek w Zrób to sam
przemciotorun Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 no i bardzo dobrze ja tez podrzuce jakis fotki od siebie i opis i bedzie gicio
slepy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 no i bardzo dobrze ja tez podrzuce jakis fotki od siebie i opis i bedzie gicio wziąłem sie za rozbieranie foteli , i mam dwa druty od boczkow sidziska do przyspawania, bo są ukruszone, ale to sobie sam ogarnę , zabieram się za sciąganie materiału, ale tych spinek nadupcyli
przemciotorun Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 u mnie tez trzeba bylo pospawac, a co do tych spinek to sie czasami mozna troche powk...iac
slepy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 u mnie tez trzeba bylo pospawac, a co do tych spinek to sie czasami mozna troche powk...iac no bywa, ale znajdę odpowiednie szczypce i powinno być ok , w siedzisku maty idą także w boczki? czy tylko środkiem
przemciotorun Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 boki tez, praktycznie musisz zwalic caly material
slepy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 boki tez, praktycznie musisz zwalic caly material Maty założone , od zdejmowania spinek, gorsze jest zapinanie ich , ale już ogarnięte, podstawy oddane do spawania, jutro odbieram i składam fotele, i zawoże do obszycia, fotki robię na bieząco, jak dorwe troszkę czasu to zrobię relację
przemciotorun Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 dorzuc tez te fotki do pierwszego postu wtyczka do mat wtyczka do pokretla/regulacji grzania pokretlo od tylu
Rekomendowane odpowiedzi