osek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 witam, sorki za troche niewyraźne zdjecie ale robione podczas jazdy- gdy to włąsnie pojawił mi taki 'nowy' symbol.... jakieś pomysły o co z nim chodzi? w środku w kółeczku jest: "km/h"
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 za długo jechałes FIS informuje Cie o tym ze powinienes zrobic sobie przerwe
cougarr2 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 tez to miałem to jest jakby "ogranicznik prędkości" przypomina ci ze prekraczasz dozowloną prędkośc pojawia się podczas jazdy zniknie jak podczas jazdy przycisniesz i przytrzymasz "CHECK"
osek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 za długo jechałes FIS informuje Cie o tym ze powinienes zrobic sobie przerwe nawet godzina podrozy nie minela... wiec coś mu sie pochrzaniło?! tez to miałem to jest jakby "ogranicznik prędkości" przypomina ci ze prekraczasz dozowloną prędkośc pojawia się podczas jazdy zniknie jak podczas jazdy przycisniesz i przytrzymasz "CHECK" jechałem obwodnicą... warunki tragiczne i ledwo 100~110 miałem.... szukałem w necie- ale nigdzie nie mogłem znaleźć inf. nt. komunikatów graficznych FIs'a- czy moze mnie on czymś jeszcze zaskoczyc? ; )
cougarr2 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 podczas jazdy ty lub ktos inny wcisnął CHECK i ta prędkość została ustalona jako graniczna teraz jak przekroczysz 100 - 110 bedziesz miał ten komunikat zwolnisz poniżej 100 zniknie nacisniesz jeszcze raz check ten sam znak bedzie przekreslony dwoma kreskami przytrzymasz czeck i wyłączysz ja to tak rozumiem moze sie myle
Rekomendowane odpowiedzi