hamprej_bogacz Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Heejjj próbował ktoś wrzucić lcd w bagażnik , konkretnie w miejsce trójkąta ostrzegawczego?
hamprej_bogacz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wiesz co myślę ,że fajniej to będzie wyglądąło niż gdybym umieścił go np w zagłówku.
Obsession Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 a co w tym fajnego? ktoś jeździ w bagażniku? czy masz jakiś demo car? nie łapię...
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 a co w tym fajnego? ktoś jeździ w bagażniku? czy masz jakiś demo car? nie łapię... jedziesz na pole otwierasz bagaznik, dziewczyna kocyk i niby jakis seans a tu
hamprej_bogacz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Kolega dobrze kombinuje:)
MAGIC87 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 juz znam takiego co LCd wmontował zamiast poduszki kierowcy. w sumie miał 4 LCD w kabinie i 3 w bagazniku jak dla mnie taka operacja jedynie pod zawody CA. mi wystarcza 7 cali w kabinie... spokojnie w drodze kazdy moze ogladac film
Sqizzy Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 MAGIC87 możesz dać zdjęcie tego ekranu u siebie, też mam zamiar coś takiego zrobić
Luka3s Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 a co w tym fajnego? ktoś jeździ w bagażniku? czy masz jakiś demo car? nie łapię... :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi