Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie CB Radio i antena do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie widze go :grin:

No właśnie :kox:

Jest podpięte do fabrycznego gniazda RJ-45 (pierwotnie był tam wpięty telefon) :naughty:

Całe sterowanie mam w papudze którą tylko wpinam w to gniazdko a samo radio jest głęboko w d**** :wink:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 168,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

TO MOJE STARE ZDJĘCIA:

RADIO1_640_x_480.jpg

mikrofon wyprowadzony do środkowego tunelu:

RADIO2_640_x_480.jpg

Opublikowano

Ja mam "na chama" :decayed:

IMAG0250.jpg

IMAG0334.jpg

Opublikowano

O kurde... Same B6... Tylko u mnie taka bida :decayed: Nawet radia nie widać :decayed:

Opublikowano

Ja mam między siedzeniami i jest spoko :polew:

Opublikowano

Eeee B6 już dawno przestało być luksusem.

@Ans, pasażer nie jęczy że obija kolanem o radio ?

Też miałem między siedzieniami, ale przy przesuwaniu fotela porafi sie porysować tunel.

Opublikowano

Panowie zamierzam kupić zestaw CB Radio + Antena(magnes) Co byście polecili ?? Kwota jaką chcę na to przeznaczyć to około 500 pln Gdzieś wyczytałem że Uniden 520XL + Sirio Omega 27 mag to dobre zestawienie (?) Może kolega laguna by coś polecił...:D

Opublikowano

Ja bym kupił President Harry/Jonny II ASC i antena sirio ml 145

Opublikowano

@Julo

Narazie nikt nie narzekał, narzeczona jak jedziemy ma jeszcze nawet torbe między lewą nogą a radiem :wink: A kumpel który jest wysoki mówi, że dobrze że jest zamontowane CB bo nie raz huknął się kolanem w ten beznadziejny uchwyt od telefonu :decayed:

@eSSence

Ja bym był za tym co mówi kolega Whyme? bardziej od unidena, bo nie wiadomo na co trafisz-loteria :wink:

Opublikowano

eSSence - 520+ Omega bardzo fajny zestaw, a z ML-145 jeszcze lepszy (większe zasięgi)

jak nie zależy na większych zasięgach, a bardziej na wygodzie Omega - dobry wybór

Opublikowano

A jak to jest z legalnością 520 ? Coś się zmieniło ? Te radyjka o których kolega wyżej wspomniał President Harry/Johnny III ASC nadają się ?

Opublikowano

520 nie ma homologacji, jak 37 podobnych sprzętów, ale to może tylko sprawdzić UKE

Opublikowano

Bat na dachu.

7db1d4e031876698gen.jpg

Opublikowano

@julo23: no i spoko :good:

Powiem Wam że z tą Omegą na dachu mam aż za duży zasięg jeżdżąc po "aglomeracji" i tryb local w moim radiu spisuje się rewelacyjnie gdzie inni narzekają że radio jest wtedy kompletnie głuche bo w trybie dx nawet z ASQ będąc w Sosnowcu mam w zasięgu zarówno tych którzy na Katowice/Bytom/Autostrada A4, Olkusz/Kraków, Siewierz/Częstochowę i Tychy/Bielsko Białą :decayed: Ogółem niezły tu jest burdel w eterze :decayed:

Aczkolwiek następna antena będzie dłuższa :wink: Z tym że używałbym jej tylko w dalsze trasy bo tu to kompletnie nie ma sensu...

Opublikowano

Laguna napisz mi na pw ile u ciebie kosztuje Sirio Omega 27 z tym mniejszym magnesem i przedłużką 3,63 z beczką.

Opublikowano

poszło

Opublikowano

Napisze, co zaobserwowałem już jakiś czas temu.

Zwróciliście uwage na to, że gdy mija Was nowa Honda accord to macie szumy?

Sprawdzalem nie raz na wielu zestawach i taką regułę zauważyłem

Niezły siewnik?

Nawet mój Ubot sie poddaje :decayed:

Opublikowano

No i coś narobił :decayed: Teraz będę ganiał po mieście za hondami żeby sprawdzić :decayed:

Opublikowano

Nowe 520-ki nie bardzo są- za dużo tego naprawiam ...ja tam jestem za starym Johny 2 albo Harrym obojętnie czy z asc czy bez tej funkcji ( chociaż w nich trafiają się z uszkadzającymi się filtrami czego efektem jest cichy odbiór - ale naprawa 3 minuty z rozłożeniem i złożeniem ) .