Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie CB Radio i antena do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wcisnąłeś miedzy siedzenie a tunel ? bo to chyba najlepsza opcja jakoś mocowałeś czy tak ciasno weszło ze nie trzeba ?

To co bedzie lepsze Sirio AS 100 czy Omega 27 ? one sie czymś różnią oprócz możliwością pochylenia badź nie ?

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 169 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak wcisnąłeś miedzy siedzenie a tunel ? bo to chyba najlepsza opcja jakoś mocowałeś czy tak ciasno weszło ze nie trzeba ?

To co bedzie lepsze Sirio AS 100 czy Omega 27 ? one sie czymś różnią oprócz możliwością pochylenia badź nie ?

Wchodzi w miarę ciężko i trzyma się stabilnie. Sztywnie porusza się razem ze zmianą położenia fotela. Na moje oko bym zabrał AS 100.

Opublikowano

ja używam radia president i anteny też tego producenta już od 5lat i sprawują się bez zarzutu antena o długości 30cm zbiera z 5km, sprawdzone z bratem :)

Opublikowano
ja używam radia president i anteny też tego producenta już od 5lat i sprawują się bez zarzutu antena o długości 30cm zbiera z 5km, sprawdzone z bratem :)

Bo jesteś mało wymagający :wink: Zmieniając antenę możesz dwukrotnie zwiększyć zasięg działania radia. Niektórym to starczy.

Opublikowano

każdy dobiera sprzęt do swoich potrzeb,po kiego mi zasięg nie wiadomo jaki,jak teraz co druga fura z CB lata:naughty: na dalekie pogaduszki jest telefon:decayed:

Opublikowano

A potem 5 osób w odstępach 15 sekundowych pyta o tę samą drogę :wink:

Opublikowano

Jak jade z ML 145 i dziękuję za info to pojawia sie zawsze:

"Kolego możesz przedłużyć bo nie doleciało"

jak jade z president missouri to mało co słysze więc też wołam i wołam :decayed:

Opublikowano

Witam koledzy

mam pytanie gdzie montujecie CB w B8 - między fotelem a tunelem się nie mieści :(

Opublikowano

Dzisiaj od ~2:30 do ~3:30 miałem łączność w FM z dwiema stacjami bazowymi. Jedna jest blisko mnie ale druga byla ~70km w linii prostej na południe :shock3:

Siedziałem w aucie ok 50m od 10-piętrowego bloku na południe i takich bloków za moim jest jeszcze dużo z tym że są położone niżej.

Wszyscy dopytywali co ja mam na tym aucie bo na pewno nie nadaję z jakiegoś metra :decayed: Jak im powiedziałem że to "metrowa" Sirio Omega 27 na magnesie na dachu sedana to byli w szoku że taka łączność :kox:

Opublikowano

70 km z magnesu:facepalm:

Opublikowano
Witam koledzy

mam pytanie gdzie montujecie CB w B8 - między fotelem a tunelem się nie mieści :(

Z lewej strony pod kierownicę? :eusathink:

Opublikowano

Co miał wnieść Twój komentarz?

Witam koledzy

Z lewej strony pod kierownicę? :eusathink:

Zdaje się że w B8 chyba nie ma tego schowka :wink: A jakie kolega ma to radyjko? Zostaje chyba gdzieś na tunelu...

Opublikowano

komentarz na brednie które wypisujesz:naughty:

Opublikowano

Czemu brednie? :wink: Uzasadnij :wink: A jak Ciebie też CB zainteresuje trochę bardziej niż pytanie o ścieżkę na 19 to zapraszam na PW, opowiem o warunkach w jakich nawiązałem łączność :wink:

Nikogo z kilku stacji bazowych w mojej okolicy to nie dziwi bo znają doskonale moje położenie.

Odebrałeś moją wypowiedź w ten sposób że mam zasięg 70km, nic bardziej mylnego. O zasięgach "na 19" już pisałem. W tym przypadku mowa o wykorzystaniu położenia na wzniesieniu, staniu autem w miejscu, dobrej propagacji i ogólnie dobrych warunków ze względu na bardzo małą ilość zakłuceń, stacji które nadawały oraz nawiązywaniu ze stacjami bazowymi a nie z mobilami :wink:

Spróbuj :hi: A jakby co to zapraszam do siebie :hi:

Opublikowano

:wink:

wszystko możliwe

pewnie Sokal masz sprzyjające ukształtowanie terenu prawda?

Opublikowano
:shock3:
Opublikowano
mam przeznaczone 300 zł na cb z anteną do używania nie codziennego co wybrać?

dzieki za podpowiedzi:hi:

CB RADIO TEDDY ASC + ANTENA WILSON LITTLE WIL W-WA (2866682849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

sam używam i jestem zadowolony.

Opublikowano

Czemu brednie? :wink: Uzasadnij :wink: A jak Ciebie też CB zainteresuje trochę bardziej niż pytanie o ścieżkę na 19 to zapraszam na PW, opowiem o warunkach w jakich nawiązałem łączność :wink:

Nikogo z kilku stacji bazowych w mojej okolicy to nie dziwi bo znają doskonale moje położenie.

Odebrałeś moją wypowiedź w ten sposób że mam zasięg 70km, nic bardziej mylnego. O zasięgach "na 19" już pisałem. W tym przypadku mowa o wykorzystaniu położenia na wzniesieniu, staniu autem w miejscu, dobrej propagacji i ogólnie dobrych warunków ze względu na bardzo małą ilość zakłuceń, stacji które nadawały oraz nawiązywaniu ze stacjami bazowymi a nie z mobilami :wink:

Spróbuj :hi: A jakby co to zapraszam do siebie :hi:

Mam kumpla co troche się bawił w domu stacjonarnym CB i łączył się "przy dobrych wiatrach" z Częstochową nawet co mamy 65km.

Opublikowano

Na dobrym zestawie domowym możesz porozmawiać z kolegą w Londynie. Czytałem kiedyś o tym i to wyższa szkoła jazdy :wink:

Opublikowano

na "wstęgach" owszem,porozmawiasz :wink: