Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie CB Radio i antena do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 89 zł nie kupisz ori Florydy tylko Sunker lub inna chińszczyzna i spisuje się dużo gorzej od oryginału.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 168,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Postanowiłem iść w stronę m-techa teraz jeszcze sie zastanawiam czy wziąć II czy III i czy któreś zmieści się w półkę po lewej stronie ?

Opublikowano
za 89 zł nie kupisz ori Florydy tylko Sunker lub inna chińszczyzna i spisuje się dużo gorzej od oryginału.

Grzegorzmen byłeś jakoś w sklepie ostatnio? :decayed:

PRESIDENT Florida Export - Mediaexpert.pl

co Ty na to ? :decayed:

Widziałem macałem President mejd in jurop

Opublikowano

jaki to ma zasięg? ze 2 km wyciąga?

Opublikowano

A żeby tylko.

Na poważnie florida potrafi zaskoczyć.

W przeciwieństwie do Missouri, która niczym nie zaskakuje na przykład :decayed:

Opublikowano

bo ja mam ml-kę presidenta i myślałem o czymś zgrabniejszym tylko żal mi zasięgu

Opublikowano

Mlka musi być, ewentualnie z mniejszych omega 27, ja czaje sie żeby wywalić moją floride i missouri i kupić turbo800

Metr to takie minimum dla prętówki

Powiem Ci że Omega działa względnie dobrze

Florida do jazdy na przykład na tak zatłoczonej drodze jak krajowa 8 jest ok, ale na przykład z Wrocławia do Poznania gdzie ludzie mają anteny z drewna to nie dowiesz sie praktycznie nic

---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

Postanowiłem iść w stronę m-techa teraz jeszcze sie zastanawiam czy wziąć II czy III i czy któreś zmieści się w półkę po lewej stronie ?

III sie mieści, moge Ci poszukać fotki jak jest u kumpla

---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

Edit: prosze

20120811_163630.jpg

Opublikowano

III sie mieści, moge Ci poszukać fotki jak jest u kumpla

Nie trzeba, wystarczy mi info że wejdzie:wink:

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

Dzięki :thumbup1:

Opublikowano

Zawsze jak troche by się radio nie mieściło mozna go podciąć troche półkę:wink:

Opublikowano

ja tak miałem w b5 Unidena 520 umieszczonego tylko głębiej, totalnie nie widoczny z zewnątrz

Opublikowano

Grzegorzmen byłeś jakoś w sklepie ostatnio? :decayed:

PRESIDENT Florida Export - Mediaexpert.pl

co Ty na to ? :decayed:

Widziałem macałem President mejd in jurop

tylko na tej antenie na fotce nie widać napisu president i nie widzę stroika czemu?:facepalm:

jak trafisz dobrą sztukę to sie pocieszysz .

Często jak wybierałem dla znajomych to z 5 jedna reagowała na strojenie i poprawnie chodziła a reszta działała na zasadzie jak cie widzę to cie słyszę .

Jak trafisz na dobrą sztukę to zasięg też jest ładny .

Ale jakość nadawania i odbioru nierówna się z zabytkowymi antenkami Floryda starej daty.

Są zrobione z lepszych komponętów , nawet widać oszczędność po wtyczkach które często maja zwarcie bądź nie łączą nie dadzą , się zakręcić na gniazdo antenowe tylko się nasuwaja.

Opublikowano

Kolego, nie ogarniam Cie :decayed: są normalnie pakowane w ori blistrach (mogę Ci zrobić zdjęcie w sklepie)

mowie florida export, export nie ma stroika :facepalm: jakiś czas temu president zaczal wprowadzać exporty do oferty (kosztują jakieś 90-110zł czyli taniej od starej floridy, tak samo missouri export, ml 145 export itd wyróżnia je to, że są tańsze i w prętowych antenach promiennik jest czarny i suma sumarum rdzewieje :decayed: )

tej sztuki sie nie stroi (bo nie ma czym) w odroznieniu od floridy z beczką

President - Florida Export

zobacz, to niepodrobiona strona presidenta i gdzie jest stroik na exporcie? :decayed:

Opublikowano

Fakt:hi: Export nie ma stroika , ale uwierz mi że można ja stroić kablem.

Ale weźmiesz pięć sztuk i każda ma inny SWR. podobnie jak Sunkery.

Opublikowano

Jak komuś ML-ka nie wchodzi do garażu, to mam na to sposób...

i jeszcze parę innych patentów :decayed:

05042010749.jpg

05042010750.jpg

05042010748.jpg

05042010747.jpg

05042010746.jpg

Radyjko to Uniden 520 XL

Jeździłem z różnymi zestawami , ale ten jest najlepszy :whistling:

Opublikowano
Jak komuś ML-ka nie wchodzi do garażu, to mam na to sposób...

i jeszcze parę innych patentów :decayed:

http://s14.postimg.org/4qspugu4d/05042010749.jpg

http://s22.postimg.org/gyogu119p/05042010750.jpg

http://s16.postimg.org/jh427xv0x/05042010748.jpg

http://s18.postimg.org/w8jafsoqt/05042010747.jpg

http://s8.postimg.org/4xoqt07e9/05042010746.jpg

Radyjko to Uniden 520 XL

Jeździłem z różnymi zestawami , ale ten jest najlepszy :whistling:

Te paski to z dętki? :shock3:

Opublikowano

Ano, z dętki od taczki :decayed::whistling:

Opublikowano

Rozwaliłeś system :decayed::decayed:z anteną sprytnie hah :naughty:

ale polecałbym bardziej montaż unidena jak u mnie zobacz :D i ten ciulowy uchwyt na telefon jest przy okazji jakoś wykorzystany

IMAG0165.jpg

aha

i nie pal w aucie! :decayed:

Opublikowano

Miejsce na gruszke super ale radio... Masz garaż? Bo wyciąganie za każdym razem i przykręcanie tego radia to koszmar, chyba że masz garaz to nie jest na widoku i może sobie stać. Choć pod marketem by pewnie niektórych łapki świerzbiły żeby sobie go pozyczyć.

Opublikowano

ale polecałbym bardziej montaż unidena jak u mnie zobacz :D i ten ciulowy uchwyt na telefon jest przy okazji jakoś wykorzystany

https://lh6.googleusercontent.com/-0GVQwkuL49M/UZJ2WiOxDYI/AAAAAAAACHo/UayphA0Y6Aw/s576/IMAG0165.jpg

aha

No na gruchę miejsce cymes, ale co do radia to siedziałeś na miejscu pasażera z zamontowanym w tym miejscu radiem ?:naughty:

Moje patenty wymyślone na szybciora zaraz po zakupie pięć lat temu :whistling:

I ta prowizorka służy do dziś bez najmniejszych zastrzeżeń, nawet brak wglądu na panel radyjka nie przeszkadza, robi się wszystko na pamięć :grin:

Co do palenia to od półtora roczku jest nowocześnie, e-papierosik :decayed:

Opublikowano
Miejsce na gruszke super ale radio... Masz garaż? Bo wyciąganie za każdym razem i przykręcanie tego radia to koszmar, chyba że masz garaz to nie jest na widoku i może sobie stać. Choć pod marketem by pewnie niektórych łapki świerzbiły żeby sobie go pozyczyć.

Nigdy nie schowałem tego radia, w a3 leżało tak samo, 6 lat :decayed: antene też rzadko chowam, auto stoi koło budki strażnika z monitoringiem :decayed: :decayed:a na zakupy jezdze tramwajem :decayed: po wyciągnięciu wszystkich wgniotek parkingowych nigdy nie pojade na market, nawet stając na najdalszym miejscu, na odludziu i tak ktos potrafi walnac drzwiami :facepalm:

https://lh6.googleusercontent.com/-0GVQwkuL49M/UZJ2WiOxDYI/AAAAAAAACHo/UayphA0Y6Aw/s576/IMAG0165.jpg

aha

No na gruchę miejsce cymes, ale co do radia to siedziałeś na miejscu pasażera z zamontowanym w tym miejscu radiem ?:naughty:

Moje patenty wymyślone na szybciora zaraz po zakupie pięć lat temu :whistling:

I ta prowizorka służy do dziś bez najmniejszych zastrzeżeń, nawet brak wglądu na panel radyjka nie przeszkadza, robi się wszystko na pamięć :grin:

Co do palenia to od półtora roczku jest nowocześnie, e-papierosik :decayed:

no fakt jak niekiedy kogos wioze i ma nogi bardzo szeroko to opiera je o radio :decayed: ale pytam i podobno nie przeszkadza i jedna opinia była taka że lepiej bo nie wali sie kolanem w uchwyt, ja na miejscu pasażera jeszcze nie siedziałem, więc musze sprawdzić :decayed:

tak jak mówisz unidena można z pamięci obsłużyć nawet do góry nogami :decayed:

a e papieros wieksze zło niż normalne :decayed: ( kumpel na uczelni pali epapierosa i jak wyjdziemy na dwór to zapala normalnego, nie wiem czy to tak ma działać :decayed:)