Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Jakość dźwięku w NaviPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak się zastanawiam czy nie włożyć do auta NacigationPlus'a. Kolega gwerty fajnie przerabia konsolę 1din na 2din.

jedynym mankamentem są opinie że dźwięk z NaviPlus jest słaby. Mi zależy na dobrej jakości dźwięku w aucie, mam zrobiony przód i subwoofer w bagażniku.

Może wypowiedzą się użytkownicy posiadający NaviPlus'a, bo wygląda w aucie super, ale jestem ciekaw jak to jest z jakością dźwięku w NaviPusie.

Czy posiada ono wejście na USB lub slot karty pamięci?

Opublikowano

nie

a powiem więcej nie ma nawet wbudowanego odtwarzacza cd (na muzykę)

jakość jest poniżej średniej, radia za 250zł graja lepiej, jedyny plus wygląd. Coś za coś w tym przypadku

Opublikowano

Witam,

tak się zastanawiam czy nie włożyć do auta NacigationPlus'a. Kolega gwerty fajnie przerabia konsolę 1din na 2din.

jedynym mankamentem są opinie że dźwięk z NaviPlus jest słaby. Mi zależy na dobrej jakości dźwięku w aucie, mam zrobiony przód i subwoofer w bagażniku.

Może wypowiedzą się użytkownicy posiadający NaviPlus'a, bo wygląda w aucie super, ale jestem ciekaw jak to jest z jakością dźwięku w NaviPusie.

A może pomyśl o Concert III?

nie

a powiem więcej nie ma nawet wbudowanego odtwarzacza cd (na muzykę)

jakość jest poniżej średniej, radia za 250zł graja lepiej, jedyny plus wygląd. Coś za coś w tym przypadku

Jak nie ma cd? To trzeba mieć zmieniarkę do tego??

Opublikowano
Jak nie ma cd? To trzeba mieć zmieniarkę do tego??

no po prostu nie ma, czytnik w nim obsługuje tylko płyty z mapami

potrzeba zmieniarka lub emulator mp3[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 15:23_________________________________________________

A może pomyśl o Concert III?

to też shit, może ciut lepszy ale bez szału, a do tego nie pasuje do a4 b5

Opublikowano

Czyli bida :confused4: pozostaje zostać przy 1DIN aju a co ty tam masz teraz w konsole wciśnięte :>

Opublikowano

Czyli bida :confused4: pozostaje zostać przy 1DIN aju a co ty tam masz teraz w konsole wciśnięte :>

ja obecnie ALPINE IVA-W505R

Opublikowano

ja obecnie ALPINE IVA-W505R

lepiej pomyśleć nad czymś właśnie takim jak ma aju bo navi plus oprocz ładnego wyglądu to badziewie, sam kiedys miałem i słuchałem w nim tylko radia bo nie miałem zmieniarki :thumbdown: