maciekg Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Mam zamiar zmienic radio w samochodzie. Wszystko ma byc dopasowane kolorystycznie do wnetrza, ktory kolor bardziej bedzie pasowal czerwony czy pomaranczowy? Niby cala deska swieci sie na czerwono, ale wywietlacz klimatronika jest jakby pomaranczowy. Pozdrowienia!
Wihajster Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czerwony bedzie najlepszy przechodzacy w rubinowy
pietro Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 tylko czerwony.ja mam Blaupunkt-a model Daytona,wyglada bardzo fajnie!
Gość Artex Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja tak jak Pietro zakupiłem Blaupunkta ma różne kolory , ale czerwony jak najbardziej pasuje
arek2642 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja bym też się zdecydował na czerwony, sam mam Panasonica - przyciski podświetlone na czerwono, wyświetlacz troszkę jaśniejszy - wygląda całkiem ok
ciku Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja mialem Pioneer'a DEH z czerownym podswietlaniem ... calosc komponuje sie wybornie Obecnie bardzo mi sie podoba PIONEER DEH-P55BT lecz jest to nowosc no i jest poprostu za drogi :???:
adadur Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 tylko czerwony.ja mam Blaupunkt-a model Daytona,wyglada bardzo fajnie! Ale te radio nie ma mono-kolorystycznego wyświetlacza
Gość spedyt Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A ja mam zielone podświetlanie i wygląda kiepsko, szczególnie w nocy
Gość Murzyn Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 uwazam tak jak wiekszosc-czerwony
Rekomendowane odpowiedzi