rakud29 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 witam jak w temacie nie slysze zeby dzialal mi silniczek jak wlanczam spryskiwacz wczesniej myslalem ze mi plyn zamarzl bo dolalem pozno zimowy i jak zaczolem pryskac to troche polecialo i tyle ale mysle mroz to zamarzl dzisiaj wiem ze to nie to rozpiolem wezyk pod maska kolo srob od maski i proba nie leci zassalem i pociagnolem plyn wie cos z silniczkiem albo cos innego prosze was o rade jest jedna pompka do spryskiwania ksenonow i szyby i co wysowa spryskiwacze od ksenonow bo tez sie nie wysowaja jeszcze gdzie jest ta pompka bo od gory jej nie widac bardzo prosze o pomoc bo auto potrzebne a plyn nie leci ciezko dzisiaj jechac
.Pablo. Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zacznij od bezpiecznika potem czeka cię ściąganie nadkola od strony kierowcy i widzisz już zbiorniczek płynu, dolną część. Wyciągasz zbiorniczek i z tyłu masz dwie pompki jedna do ksenonów druga do szyb. Ps jak będziesz demontował zbiorniczek to zanim go wyciągniesz odłącz przewód pompki ksenonów bo jak pociągniesz z zapiętym przewodem możesz urwać króciec pompki.
rakud29 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 ok zaraz bede sprawdzal ale dziwne zeby dwie pompki siadly na raz moze plyn zamarzl od spodu co wy na to
wiesiek3d Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 witam jak w temacie nie slysze zeby dzialal mi silniczek jak wlanczam spryskiwacz wczesniej myslalem ze mi plyn zamarzl bo dolalem pozno zimowy i jak zaczolem pryskac to troche polecialo i tyle ale mysle mroz to zamarzl dzisiaj wiem ze to nie to rozpiolem wezyk pod maska kolo srob od maski i proba nie leci zassalem i pociagnolem plyn wie cos z silniczkiem albo cos innego prosze was o rade jest jedna pompka do spryskiwania ksenonow i szyby i co wysowa spryskiwacze od ksenonow bo tez sie nie wysowaja jeszcze gdzie jest ta pompka bo od gory jej nie widac bardzo prosze o pomoc bo auto potrzebne a plyn nie leci ciezko dzisiaj jechac Po polsku proszę bo nie wiem o co chodzi, po za tym że nie leci :!:
rakud29 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 kolega nie umie czytac heheeee dobrze ze juz po problemie padl bezpiecznik
wiesiek3d Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 kolega nie umie czytac heheeee dobrze ze juz po problemie padl bezpiecznik Umie, tylko po polsku a to jest narzecze SUAHILI a nie j.polski.
rakud29 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 jakos ini dowiedzieli sie o co mi chodzi tylko ty masz problem
wiesiek3d Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 jakos ini dowiedzieli sie o co mi chodzi tylko ty masz problem Przepraszam Pana najmocniej.
Rekomendowane odpowiedzi