Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Xenon, Felga 225/40/18 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko jedna rzecz mi sie nie podoba- drzewno. poza tym :th:

Kurde to drewno :mysli: Zdania są podzielone, mi jakos ono nie przeszkadza, Angela mowi zebym załozyl cos innego, ale jak pomysle o rezaniu tego to mi sie odechciewa :polew:

Tez nie przepadam za dżewem.. :polew::kox:

Opublikowano
  • Autor

Jerzu Ty to byś pewnie mial ochote zapytac kiedy tą klape z tyłu wkoncu zrobie :polew:

Opublikowano

slaweq :kox:

Wlasnie.. Kiedy klapa i dokladki..?

Opublikowano
  • Autor

Klapa jak ktos nie zdąży wyhamowac i mi w du.e auta wjedzie :polew: a dokładki przy okazji :kox:

Opublikowano

Kurde to drewno :mysli: Angela mowi zebym załozyl cos innego, ale jak pomysle o rezaniu tego to mi sie odechciewa :polew:

ja juz widze, jak bys Ty to rezal..... :laghing2: dokladnie tak samo, jak moje plastiki na drzwi..... :kox::polew: :polew:

Opublikowano

Klapa jak ktos nie zdąży wyhamowac i mi w du.e auta wjedzie :polew: a dokładki przy okazji :kox:

Dobrze ze to zaznaczyles.. :polew: :polew:

Popatrz za jakims carbonikiem.. :decayed: pieknie by wygladal do skory.. :)

Opublikowano
  • Autor

ja juz widze, jak bys Ty to rezal..... :laghing2: dokladnie tak samo, jak moje plastiki na drzwi..... :kox::polew: :polew:

ha ha bardzo zabawne :bicz3: :polew: :polew: :polew:

Dobrze ze to zaznaczyles.. :polew: :polew:

zaznaczyłem też cos innego :tongue4:

Opublikowano

wara od drewna.mam takie samo tylko skórki w kubełkach i kierownica s4 no i felunek ori16 ale inny.no i Awant.Ładna bardzo ładna :th:

Opublikowano

Świetna nowa sesja :notworthy: Piękne autko :th: szkoda, że mam przedlifta, bo tak mamy bardzo podobne autka nie biorąc pod uwagę nadwozia (avant / sedan) :naughty: Planujesz zakładać 17'' i bardzo dobrze :wink4: Może założymy takie same? :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Planujesz zakładać 17'' i bardzo dobrze :wink4: Może założymy takie same? :gwizdanie: :naughty:

W najblizszej przyszłosci chce zalozyć 17" S-line takie jak ma Angela :kox:

...mamy bardzo podobne autka nie biorąc pod uwagę nadwozia (avant / sedan)

O tym samym pomyslałem jak ogladalem Twojego avancika :wink4:

Opublikowano

jedno słowo :)

klasyk A4 :th:

Opublikowano
  • Autor

Planujesz zakładać 17'' i bardzo dobrze :wink4: Może założymy takie same? :gwizdanie: :naughty:

Wzialem z Ciebie przykład i też wrzuciłem w pierwszym poście VT z felami jakie są w planie :wink4:

Opublikowano

Wzialem z Ciebie przykład i też wrzuciłem w pierwszym poście VT z felami jakie są w planie :wink4:

A pozwoliłem ściągać? :tongue4: hehe I tak powinno być :th: Tylko że moje VT robione przeze mnie pierwszy raz w życiu w paincie :naughty: Felunek spoko :wink4: Chociaż może pomyśl jeszcze o eSowych? :gwizdanie: Ja zastanawiałem się jeszcze nad identycznymi jak te co mamy teraz, tylko 17'' - w A8 montowane. Mi się bardzo podoba ten wzór :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a zastanawiałem się jeszcze nad identycznymi jak te co mamy teraz, tylko 17'' - w A8 montowane. Mi się bardzo podoba ten wzór :wink4:

Ja tez brałem kiedys taka opcje pod uwage bo tez mi sie ten wzór podoba :th:

Doszedlem do wniosku jednak że bedą jednak inne (wrzucilem drugie VT do pierwszego posta) :th:

Opublikowano

Ja tez brałem kiedys taka opcje pod uwage bo tez mi sie ten wzór podoba :th:

Doszedlem do wniosku jednak że bedą jednak inne (wrzucilem drugie VT do pierwszego posta) :th:

Powiększ trochę tą przednią eSową :wink4: Bo strasznie mała wyszła :tongue4: Na jednej i na drugiej wygląda super :th:

Opublikowano
  • Autor

Powiększ trochę tą przednią eSową :wink4: Bo strasznie mała wyszła :tongue4:

którą eSową powiększyc :mysli: nie czaje :decayed:

Opublikowano

Powiększ trochę tą przednią eSową :wink4: Bo strasznie mała wyszła :tongue4:

którą eSową powiększyc :mysli: nie czaje :decayed:

Przednią felgę od Ski którą wsadziłeś na swoje autko w VT :wink4: To drugie VT :wink4: Mała się wydaje, powiększ ją :cool:

Opublikowano
  • Autor

aaa chodzi Ci o felge... niestety nie ja robilem to VT a sam nie bede kombinował i poprawiał bo jeszcze zepsuje :polew:

Opublikowano

aaa chodzi Ci o felge... niestety nie ja robilem to VT a sam nie bede kombinował i poprawiał bo jeszcze zepsuje :polew:

To ja sam to poprawiłem i wyszło mi prawie 18'' :kox:

2f58d49098dffb65popreh8.th.jpg

P.S. Sobie też zaraz te eSowe wsadzę :naughty: