Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Xenon, Felga 225/40/18 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje jeszcze zrobic VT z tymi co masz obecnie tylko 17'' :rolleyes:

Opublikowano

slaweq a byly takie w ogole..? :mysli:[br]Dopisany: 15 Maj 2008, 23:02 _________________________________________________O byly.. :shocked:

Nie warto.. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jerzyk a czemu nie warto? :mysli:

Opublikowano

slaweq a byly takie w ogole..? :mysli:[br]Dopisany: 15 Maj 2008, 23:02 _________________________________________________O byly.. :shocked:

Nie warto.. :decayed:

No właśnie czemu nie warto, ja widziałem autko na takich i wyglądały miooooodnie :kox:

Zaraz zrobię VT... :gwizdanie:

Opublikowano

Jakos mi nie podchodza.. :)

Opublikowano

Znowu chyba przesadziłem z rozmiarem (szczególnie w pierwszym VT :naughty: )

730f7782c8f3f185poprli1.th.jpg

fdb96ee9def204cepoprbl2.th.jpg

Mi się podoba :kox:

Opublikowano
  • Autor

Nooo rewelacja :thumbup: Jakos te masywne fele mi sie podobaja no :kox:

Opublikowano

Jakos tak "zwyczajnie" wygladaja.. :mysli:

Opublikowano

Nooo rewelacja :thumbup: Jakos te masywne fele mi sie podobaja no :kox:

No dokładnie :th: Te 5cio ramienne mają coś w sobie, one w rozmiarze 16'' wyglądają super, a w 17'' to już :kox: Aż się poję pomyśleć jak by wyglądały 18'' :shocked: I cena też przystępna :wink4: Chyba trzeba się poważnie zastanowić nad takimi tylko 17'' :naughty: Sobie też zrobiłem VT :cool:

Opublikowano

kkk kurde furka klasa pelna wdzieku :th:

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie ładnie wygladają :th: Coraz bardziej sie przekonuje do nich :naughty:

Opublikowano

Nooo widzę że pierwsze kroki poczynione :> Felgi wystawione na sprzedaż :wink4: Czyżbyś się zdecydował już na jakieś nowe? :rolleyes: A co do tych felg co masz - nie lepiej zostawić je na zimę :tongue4: Cały rok autko by wyglądało super :th: Ja właśnie tak planuję :) Dlatego zakup muszę odłożyć na przyszły rok...

Opublikowano
  • Autor

Wystawilem je na sprzedaż bo faktycznie mam na oku 17" :naughty: Wybór padł na ten sam wzór tylko wieksze :th:

A odnosnie 16''... caly czas zastanawiam sie nad zostawieniem ich na zime, ale raczej sporzedam... gdy nie bedzie kupca to bede sie zastanawiał :wink4:

Opublikowano

ja bym tam nie sprzedawał , bo to ladne alumy na zimę,sprzedasz i będziesz żałował... :gwizdanie:

Opublikowano

ja bym kupił od s4, ale jako że coraz wiecej aut ma takie felgi dobrze bedzie jak kupisz te Twoje 17" :decayed:

Opublikowano

ja bym tam nie sprzedawał , bo to ladne alumy na zimę,sprzedasz i będziesz żałował... :gwizdanie:

Dokładnie :th: Sławek przemyśl to jeszcze. A wyboru nowych 17'' gratuluję :th: Bo ładnie się prezentują, tylko ciekawe o ile się pomyliłem w rozmiarze robiąc VT. Jakby co mam nadzieję że nie będzie na mnie :embarrassed: Ale widziałem A4 na tych 17'' i powiem Ci że wyglądały zupełnie inaczej, jest spora różnica między tymi w rozmiarze 17'' a 16'' :cool:[br]Dopisany: 16 Maj 2008, 21:44 _________________________________________________Sławek to chyba Cię może zainteresować :rolleyes:http://www.a4-klub.pl/smf/piekne_oryginalne_felgi_audivw_5x112_17cali_polerowane_zobacz-t32358.0.html;msg145151#new

Opublikowano

Hehe ladnie wyglada na moich alusach :):):) do mnie plyna nowe kuleczka wiec moze s-line bede mial na sprzedaz; ale dopiero za 4-5 tyg

Opublikowano
  • Autor

Dopisany: 16 Maj 2008, 21:44 [/size]_________________________________________________Sławek to chyba Cię może zainteresować :rolleyes:http://www.a4-klub.pl/smf/piekne_oryginalne_felgi_audivw_5x112_17cali_polerowane_zobacz-t32358.0.html;msg145151#new

Nie bardzo... zobacz na rozmiar opon... 225/55/17 :thumbdown: