Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Xenon, Felga 225/40/18 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zawieszenie faktycznie mam obniżone w opcji wyposażenia o 20 mm... nie wiem czy pamiętasz ale rozmawialiśmy kiedyś o tym na gg... smiley

pamietam,pamietam.... :)

No to nic tylko sie cieszyc.......bo nawet na 16'' bardzo ladnie wyglada.......

Opublikowano
  • Autor
Zawieszenie faktycznie mam obniżone w opcji wyposażenia o 20 mm... nie wiem czy pamiętasz ale rozmawialiśmy kiedyś o tym na gg... smiley

pamietam,pamietam.... :)

No to nic tylko sie cieszyc.......bo nawet na 16'' bardzo ladnie wyglada.......

dzieki za miłe slowa odnośnie mojej :audi::) jednak Twoje 17' są rewelacyjne, bede musial pomyślec cos na ten styl :)

Opublikowano
bede musial pomyślec cos na ten styl

pomysl.....pomysl.....

sam zobaczysz, ze nie bedziesz zalowal..... :wink4:

Opublikowano

Według mnie piekna jest i ja bym nic nie zmieniał śwetny wygląd :th:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzieki wszystkim za pozytywne komentarze, dodalem jeszcze kilka nowych fotek i krótki opis :)

Opublikowano

miałem okazje widziec" ja "( :a4fan:) na zywo panowie naprawde piękna :notworthy:

Opublikowano

slaweq jesli to mozliwe to postaraj sie usunac ta wgniotke na tylnej klapie.. Jaki wzor fel planujesz? :chytry:

Opublikowano
  • Autor

slaweq jesli to mozliwe to postaraj sie usunac ta wgniotke na tylnej klapie.. Jaki wzor fel planujesz? :chytry:

Z wgniotką może być problem bo może odprysnąc lakier i wtedy cały element do malowania, poczekam aż mi ktos w d... wjedzie i zrobie z OC :polew: (żart oczywiscie)

A jesli chodzi o fele... to albo taki wzór jak mam obecnie tylko 17 lub cos w tym stylu...

7a0af561d0f1944d.jpeg

Opublikowano

Bardzo ładne autko,ja swoje zakupiłem niewiele ponad dwa tygodnie temu Ty około 2 miesięcy,jak sprawuje Ci się do tej pory?Pytam poniewaz rowniez mam 2.5 tdi tylko że avant.

Gratuluje zakupu rewelacyjna prezencja :oklaski:

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Jak narazie sprawuje mi sie bardzo dobrze... choc dzisiaj na trasie cos mnie zaniepokoiło i ,musze to sprawdzić... Mam nadzieje ze Ty też jestes zadowolony z zakupu i bo V6 to fajny motorek ;)

Pozdro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ach ten V6! Wspaniale mruczy, z checia zamienilbym swojego AFNa gdyby nie to ze sa to kosztowne silniki w utrzymaniu, a ja jeszcze studiuje :) Ogolnie auto bardzo ładne, nic dodac nic ująć! Ktos tu pytał o przebieg, dlatego zastanawia mnie ta dziura w dywaniku kierowcy... moj samochod gdy go kupilem mial udokumentowane 161 000 km i dywanik kierowcy byl ( do tej pory jest) w bardzo dobrym stanie... nie wiem czy w ten sposob mozna oceniac takie rzeczy, jak uwazacie?

Opublikowano
  • Autor

Mysle ze zuzycie materiałów w środku jest jakimś wyznacznikiem... mozna patrzeć na gumy na pedałach, kierownice, gałke zmiany biegów, siedzenia jak i na dywaniki... ale z drugiej strony gdy ktos nie dba o srodek to wszystko zuzywa się szybciej ;) A dywaniki sa juz nówki :>

Opublikowano

faktycznie, same dywaniki o niczym nie swiadcza..rozmawialem o tym z bratem i mowil ze takie dywaniki po 2 latach normalnej ekjsploatacji u kolesia ktory kupil nowa a4 w salonie nadawaly sie do wymiany... w ogole to jeszcze raz gratuluje autka :audi:

Opublikowano

Ładna naprawdę ładnie się prezentują twoje zegary ( srebne obwódki ) + komputer pokładowy fajne świeci

Opublikowano

już nie długo będę oceniał na spocie!!! na zdjeciach kox V6. na lato ładna 17" od s-line i chipek. możesz też wypolerować ruły wydechowe-super to wygląda.

Opublikowano
  • Autor

Iverson a czym sie poleruje rury wydechowe? Są jakies środki do tego?

Opublikowano

każdy lakiernik Ci to zrobi. szmata polerska i pasta tempo i ogień. wczesniej wydech poluzuj. tak to mniej wiecej wygląda.

dscn2458hw1.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

No faktycznie ładnie sie świeci :shocked:, pierwszy raz widze tak wypolerowany wydech :shocked:

Opublikowano

super nie!! ta udiczka też 2.5 150 ps w tiptronicu.[br]Dopisany: 15 Grudzień 2007, 10:38 _________________________________________________zapytam sie dokładnie tego kumpla jak on to robił ,to na spocie Ci powiem.