Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] My Audi by Ślebiod A4 3.0 Quattro Avvvvant...LED-y 30.05/11.12.2012 DPF OUT!

Na jaki kolor pomalować 16" fele? Zimówki 20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki kolor pomalować 16" fele? Zimówki

• Czarny
      3
    • Czarny Mat
      4
    • Biły
      2
    • Grafit
      11

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wlepka poprzednia jest z książki serwisowej a teraz daje wlepke która jest pod tylnią kanapą :

dsc00637om.jpg

Opublikowano

Wlepka poprzednia jest z książki serwisowej a teraz daje wlepke która jest pod tylnią kanapą :

dsc00637om.jpg

Powinny byc takie same, a jak widziesz nie są. To kolejne potwierdzenie tego co Ci napisałem wyżej.

Tutaj np od razu Flyer znajdzie kod zawieszenia - 1BE

Opublikowano

Pewnie książka serwisowa była robiona już w Polsce więc sprawdź lepiej w ASO historię serwisową i przebieg :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Jak widzicie jest 1BE ,więc nie gadajcie że sprzedający mi ścieme puścił, więc wasz kolejny mit obalony :P jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym tygodniu bede na hamowni bo niedowiarki nie wierzą! :evil:

Opublikowano

1BE to nie jest zawieszenie S4 mistrzu.

Opublikowano
  • Autor

1BE to nie jest zawieszenie S4 mistrzu.

1BD to S4[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 15:27_________________________________________________

Co sadzicie o tylnym dyfuzorze?? zostawić taki jak jest czy pomalować na kolor nadwozia???

Opublikowano

Pooglądaj różne rozwiązania na forum i coś na pewno znajdziesz dla siebie :hi:

Opublikowano

ja bym sprzedawcę gonił za tą książkę serwisową, sprawdzałeś w ASO historię serwisową auta?

Opublikowano

Co sadzicie o tylnym dyfuzorze?? zostawić taki jak jest czy pomalować na kolor nadwozia???

wg kodow wyposazenia z 'ksiazki serwisowej' twoj tylny dyfuzor powinien juz byc w kolorze nadwozia

Opublikowano
  • Autor

ja bym sprzedawcę gonił za tą książkę serwisową, sprawdzałeś w ASO historię serwisową auta?

a Co Ci w ASO powiedzą? hehehe oni nawet nie powiedzą jaki auto ma przebieg hehehe jak dla mnie to parodia... No wiec do rzeczy co mi w ASO powiedzieli a mianowicie , co do przebiegu powiedzieli ze jest wiarygodny :D ,w książce serwisowej ostatni wpis jest z tamtego roku z czerwca przy przebiegu 142 tys km, więc przebieg musi być wiarygodny..A tak po za tym nie bita nie spawana z trzech aut, nie malowana żadna szyba nie wymieniania...Ja miałem przy sobie swój miernik lakieru ale w serwisie poprosilem ich o miernik to powiedzieli że nie mają :D w poprzednim ASO tez nie mieli hehehe[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 15:57_________________________________________________

wg kodow wyposazenia z 'ksiazki serwisowej' twoj tylny dyfuzor powinien juz byc w kolorze nadwozia

a tego to ja nie wiem jaki on powinien być :P ale mam chrapke żeby zrobić go na kolor nadwozia ,koszta niewielkie a efekt przyjemny dla oka

Opublikowano

dsc00635d.jpg

fajnie napisane quattro ( quatrro ) :polew:

Opublikowano
  • Autor

dsc00635d.jpg

fajnie napisane quattro ( quatrro ) :polew:

chyba ktoś musiał być po jednym głębszym, ale nie ma się co śmiać bo ja z poczatku pisałem tak samo zamiast quattro to quatrro :polew:

Opublikowano

A czemu masz nieoryginalna ksiazke serwisowa? Auto krecone, czy co?

Opublikowano
  • Autor

A czemu masz nieoryginalna ksiazke serwisowa? Auto krecone, czy co?

a z kad masz pewność że jest nieoryginalna??

Opublikowano
  • Autor

takich wlepek nie ma w oryginalnych ksiazkach... w dodatku z bledem! :blink:

http://img713.imageshack.us/img713/3395/dsc00635d.jpg

powinna byc taka sama jak pod kanapa.

być moze ta książka nie jest z tego auta bo kolo przyniusł mi wszystkie ksiązki z auta a na końcu przyniusł książke serwisową osobno. Ważne że nie jest składana z 3 aut i licznik nie cofany a czy ta książka jest z tego auta to mnie jakoś nie interesi bo książka może pokazywać ze auto ma przchulane 50kk km , ważne co serwis powie.Dla mojej i waszej ciekawości przedzwonie do niego i spytam co to za książka :D bo skoro przebieg jest taki jaki jest to dziwne czemu by ktoś dawał taką książke :) Poprzednią swoją A4 jak kupowalem to kolo mi się przyznał po zakupie że książki mi nie dał bo była zbyt piękna żeby ją oddawać więc sami wiecie o co chodzi

Opublikowano

Przeciez na tej dziwnej wlepce z ksiazki jest ten sam VIN, ktory masz pod kanapa... to jak niby inna ksiazka?

Sprawdzales historie w ASO dokladnie?

Opublikowano
  • Autor

Przeciez na tej dziwnej wlepce z ksiazki jest ten sam VIN, ktory masz pod kanapa... to jak niby inna ksiazka?

Sprawdzales historie w ASO dokladnie?

Przyjacielu mówię że sprawdziłem :)

Opublikowano

To jest to Auto z KRK (okolice) ? bo cos kojarze taki samochod , gdize najpierw bylo 204km wystawione potem bylo 232 wystawione raz byl rok 2005 potem byl 2006. Jak sprawdzales przebieg? z ASO ? zajrzeli do ksiazki i sprawdzili :wink4:? czy sprawdzali tam gdzie byl serwisowany w Niemczech ?

przemilcze zdjecie wlepki .

Opublikowano
  • Autor

To jest to Auto z KRK (okolice) ? bo cos kojarze taki samochod , gdize najpierw bylo 204km wystawione potem bylo 232 wystawione raz byl rok 2005 potem byl 2006. Jak sprawdzales przebieg? z ASO ? zajrzeli do ksiazki i sprawdzili :wink4:? czy sprawdzali tam gdzie byl serwisowany w Niemczech ?

przemilcze zdjecie wlepki .

Auto przywiezione z okolic Opola, a z skąd oni biorą inf na tema przebiegu itp to nie wiem ,alke chyba wprowadzają VIN w system i wszystko wiedza gdzie auto i kiey i przy jakim przebiegu było ostatni raz serwisowane