CinekZip Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Panowie potrzebuje nr pompowtryskiwaczy do mojej audi a4 2005 BlB 140km bo mam zamiar zmienić
mxzibi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nr kat pompowtryskiwaczy do BLB 03G 130 073 G lub GX
CinekZip Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 a panowie jest ryzyko kupować używane pompotryski?? bo mam zamiar dwa dokupić i się zastanawiam nad używanymi
turdzi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 jest , bo nigdy nie wiesz co kupujesz.
Piero Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zamiast kupować używane wolałbym już profesjonalnie przeczyścić swoje - koszty znacznie mniejsze a i pewniejszy efekt, u nas jak na razie w 90% przypadków wtryski po czyszczeniu chodzą jak nowe
CinekZip Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zamiast kupować używane wolałbym już profesjonalnie przeczyścić swoje - koszty znacznie mniejsze a i pewniejszy efekt, u nas jak na razie w 90% przypadków wtryski po czyszczeniu chodzą jak nowe to jaki to jest koszt?
Rekomendowane odpowiedzi