Opublikowano 30 Stycznia 201115 l Nie miałem alcantary jeszcze w rękach to nie wiem jaki problem chodzi mi o to czy da się ją bez problemu ponaciągać przy wszystkich wgłębieniach i wypukleniach?
Opublikowano 30 Stycznia 201115 l Autor Nie miałem alcantary jeszcze w rękach to nie wiem jaki problem chodzi mi o to czy da się ją bez problemu ponaciągać przy wszystkich wgłębieniach i wypukleniach? tak da się ją ponaciągać na ciepło najgorszym miejscem są te wgłębienia na rączki i słoneczka.. ja u siebie z przodu je usunąłem bo mam plan na to miejsce... Furmanka tylko poka,poka ją póki co stoi oklejona i uwalona więc nie ma co pokazywać
Opublikowano 30 Stycznia 201115 l Robiłeś opalarką czy normalną suszarką? bo też chce zrobić ale sie trochę boje że może to nie wyjść.
Opublikowano 30 Stycznia 201115 l Autor Robiłeś opalarką czy normalną suszarką? bo też chce zrobić ale sie trochę boje że może to nie wyjść. normalnie nie miałem akurat opalarki na stanie... ułatwiłem sobie sprawę z środkowymi i tylnymi słupkami robiąc estetyczne przemarszczenia
Opublikowano 31 Stycznia 201115 l A możesz wysłać zdjęcia dokladnie chodzi mi przy daszkach, słupkach, uchwytach i przy lampce był bym bardzo wdzięczny możesz na PW
Opublikowano 4 Lutego 201115 l A jakim klejem kleiłeś podsufitkę?. Może w przyszłym czasie bym u siebie zrobił ale sie boje właśnie tych wszystkich wgłębień na podsufitce więc nie wiem. Pokaż dokładnie jak ci wyszło przy tych rączkach i przy daszkach zrób no jakieś zdjęcia.
Opublikowano 9 Lutego 201115 l Autor A jakim klejem kleiłeś podsufitkę?. Może w przyszłym czasie bym u siebie zrobił ale sie boje właśnie tych wszystkich wgłębień na podsufitce więc nie wiem. Pokaż dokładnie jak ci wyszło przy tych rączkach i przy daszkach zrób no jakieś zdjęcia. będę miał trochę czasu to porobię jakieś fotki suka póki co pokończona to co zacząłem i tylko robi kilometry więc bez rzeźby...
Opublikowano 9 Lutego 201115 l a w starym temacie nie miałeś lepszych fotek? czy wszystkie wywaliłeś?
Opublikowano 15 Lutego 201115 l Wyślij mi dzisiaj te zdjecia bo ja jutro sie zabieram za oklejanie podsufitki bardzo by mi sie przydaly;)
Opublikowano 10 Marca 201115 l Somes napisz od czego tą chłodniczke nabyłeś a do czego jest ta chłodnica?
Opublikowano 23 Marca 201115 l Autor a w starym temacie nie miałeś lepszych fotek? czy wszystkie wywaliłeś? nie wiem nie pamiętam już za dużo tego było.. a ja myślałem że to nagrzewnica niebawem wrzucę tu jakiś update bo trochę nie miałem na to czasu a kilka rzeczy się zmieniło bądź też zjebało w wolnym czasie coś tam czasem podłubie jeszcze..
Opublikowano 23 Marca 201115 l a w starym temacie nie miałeś lepszych fotek? czy wszystkie wywaliłeś? nie wiem nie pamiętam już za dużo tego było.. a ja myślałem że to nagrzewnica niebawem wrzucę tu jakiś update bo trochę nie miałem na to czasu a kilka rzeczy się zmieniło bądź też zjebało w wolnym czasie coś tam czasem podłubie jeszcze.. no wujek dawno Cie nie bylo
Opublikowano 23 Marca 201115 l a w starym temacie nie miałeś lepszych fotek? czy wszystkie wywaliłeś? nie wiem nie pamiętam już za dużo tego było.. a ja myślałem że to nagrzewnica niebawem wrzucę tu jakiś update bo trochę nie miałem na to czasu a kilka rzeczy się zmieniło bądź też zjebało w wolnym czasie coś tam czasem podłubie jeszcze.. Czekam