SoMeS Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Rezaj, rezaj też się do tej gałki przymierzam więc chcę zobaczyć efekty można to zrobić łatwiej ale ja postanowiłem się pobawić :gwizdanie:
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Rezaj, rezaj też się do tej gałki przymierzam więc chcę zobaczyć efekty można to zrobić łatwiej ale ja postanowiłem się pobawić :gwizdanie: a co tam kombinujesz, ja wziąłem brzeszczota i obciąłem lewarek dobre 4 cm, wygląda teraz zajebisćie i duzo lepiej leży w dłoni
SoMeS Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 taka tam mała pierdołka ale będzie fajnie pasować i cieszyć oko... skracam też oczywiście teraz przed założeniem
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 taka tam mała pierdołka ale będzie fajnie pasować i cieszyć oko... skracam też oczywiście teraz przed założeniem
SoMeS Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 gałeczka prawie gotowa skrócony drążek +/- 4cm + prawie skończona rzeźba ramki... przykurzone spy photo nazbierało się też trochę stickerów już mam pewien plan z wykorzystaniem kilkudziesięciu kultowych wlep
seba1-2 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 uuu a co to masz ramkę od automata ?? jak tyś to tam po skręcał??
SoMeS Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 uuu a co to masz ramkę od automata ?? jak tyś to tam po skręcał?? ramkę wyrzeźbiłem sam od podstaw wrzucę tu jak będę miał czas jakieś mini foto story[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 23:57_________________________________________________prawie wszystko już na aucie... zostało tylko założyć boczne dekory i popielniczkę z tyłu... trochę zabawy było bo przód praktycznie rozebrany cały i złożony na nowo a więc piano black przylane dodatkowo na lustro zagościło na dekorach, ramce i przycisku z boosta, kawałku radia, zaślepkach, ramce z radia, popielniczce przedniej i tylnej, obudowie zapalniczki, klamkach, środkowym dekorze, ringach na zegarach i małych obudowach na wskaźnikach.. dodatkowo mieszek z gałki s-line'owej naciągnięty na ramkę z automata, na około mieszka z włókna szklanego zrobiłem ramkę, gałka skrócona i również z wstawką w tej barwie... efekt jak dla mnie mega zupełnie inne wnętrzne.. jak posprzątam po tej battali w aucie to coś cyknę sensowniejszego
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 SoMes ty rezasz w nieskończoność wariacie Kope lat
SoMeS Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 czasami jeszcze z nudów posiedzę
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Normalnie to już z 300 stron by było Rzeźba z błotnikami robi robotę, też bym tak sobie wyrezał, przynajmniej już bym się nie martwił o obcieranie
SoMeS Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Normalnie to już z 300 stron by było Rzeźba z błotnikami robi robotę, też bym tak sobie wyrezał, przynajmniej już bym się nie martwił o obcieranie pewnie by spokojnie pękło...błotniki dobra rzecz ale już znowu mam problem z obcieraniem starczy szerzej nie będzie... tu jeszcze kilka fotek złożonego frontu
slepy Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 albo mi sie wydaje albo , ja mam jeszcze niżej wajhę
SoMeS Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 albo mi sie wydaje albo , ja mam jeszcze niżej wajhę niżej niżej ja też miałem taki zamiar ale poświęciłem tą ideą dla tej rameczki by gałka mogła tam swobodnie chodzić teraz jest na milimetry
slepy Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 albo mi sie wydaje albo , ja mam jeszcze niżej wajhę niżej niżej ja też miałem taki zamiar ale poświęciłem tą ideą dla tej rameczki by gałka mogła tam swobodnie chodzić teraz jest na milimetry no właśnie to że przez tą rameczkę gałka nizęj Ci sie zaczyna i to robi efekt że jest dużo wyzej, ale całkiem nieźle to wygląda
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Fajnie listwy na czarno zrobione z konsolą Tylko czemu nie zrobiłeś kratek podświetlanych i masz stare widzę
michu93 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no somes wszystko na czarno pokaż tą tylną popielniczkę jak ona w czarnym wygląda
SoMeS Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no somes wszystko na czarno pokaż tą tylną popielniczkę jak ona w czarnym wygląda jeszcze nie jest założona
Michał Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no somes wszystko na czarno pokaż tą tylną popielniczkę jak ona w czarnym wygląda jeszcze nie jest założona też jestem ciekaw jak wygląda, sam się zastanawiałem jak malowałem diwajsy u siebie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi