manny90 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No to jeszcze sprawa radyjka. W tym miesiącu może jeszcze dotrze do mnie Concert I Plus. Kupię na razie subwoofer i wiązkę, a resztę nokii zostawię tymczasowo.
amokk Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Chyba nic się nie stanie, ale weź pod uwagę, że aktualnie masz tylne głośniki dwudrożne, a w BOSE są jednodrożne. Najwyżej wysiądą głośniki...
manny90 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Lepiej, żeby nie wysiadły :gwizdanie: EDIT. Uploaded with ImageShack.us W drodze
Kozi Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Mam pytanko, na allegro można dostać panele przednie do Concerta II (http://allegro.pl/panel-audi-concert-ii-a3-jedyny-na-allegro-i2191614113.html)- podobno nówki. Czy taki panel można założyć do radia Concert II z np A3 i potem taką hybryde wmontować w A4?
albatros111 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Moze ktos mi podpowie jak zdjac plastik ze srodkowego slupka,zeby go nie uszkodzic oraz jak wymontowac kostke od audio kolo nog kierowcy?Dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi