PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 To jakieś karwa nieporozumienie, mam nadzieje że GT6 nie skończy z takim patentem http://gt5.net.pl/content/forza-motorsport-4-gameplay-e3-2010-kinect-test-drive
Reniu Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Od początku mówiłem, że Kinect w FM to jakaś pomyłka
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 to jest tylko sposob na promocje kinecta... fm4 wydaje w koncu MS ja nie wyobrazam sobie grac na czyms innym niz kiera z forcefeedbackiem.
PABLO Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 W GT5 można użyć kamerkę od moova i ją testowałem, ale tylko działa w ten sposób że możesz głową na boki lookać za szybę czy ktoś jedzie itd.[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 20:33_________________________________________________Dziś śmigałem na szkoleniu w FORZE4 (wersja prezentacyjna) na Kinect, powiem wam że za***ista sprawa tak pograć ale nie wyobrażam sobie w ten sposób przechodzić jakiegoś długiego endurance Frajda przednia była, dodatkowo dużo nowych gadgetów mieliśmy do testowania które będę miały premierę we Wrześniu i Październiku m.in kierownice bez pedałów, którą trzeba trzymać w powietrzu, może też współpracować z Kinectem Trochę dostałem gratisów i akcesoriów do Xklocka Zarejestrujcie się tutaj, mało ludzi w tym jeszcze siedzi i można wygrać konsole czy różne wyjazdy czy kursy np. szkoła jazdy Subaru http://expertzone.microsoft.com/ Dodatkowo miałem szkolenie firmy ACER, myślałem że to taki średniak ale nie wiedziałem że sprzedali w 2010r najwięcej laptopów i Tabletów. Wiem tylko jedno, jak bym miał kupować lapka to nigdy w życiu tylko to:
Flyer Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 tablety to przyszlosc, ale nie o tym w temacie... jak forza ?
PABLO Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 tablety to przyszlosc, ale nie o tym w temacie... jak forza ? Wiem dlatego się nie rozpisałem na ten temat, gdzie indziej A co do FORZY 4 myślę że to będzie pogrom GT5, z przykrością to mówię, takie moje pierwsze wrażenie Samo wejście w tzw. salon i sprawdzenie dosłownie każdej części auta, otwarcie maski, oględziny silnika wszystko w full detalach! A przy tym głos Jeremiego bo jak wiecie Top Gear jest patronem tej gry i widzę że dużo więcej niż 5 groszy zostawili w tej grze. Tak jak gość dziś mówił, z centrali Top Gear zadzwonili do siedziby Forzy by im przesłali prawdziwe zdjęcia z gry na co oni" przecież wam wysłaliśmy zdjęcia z samej gry!" to byli w nie małym szoku że to obraz z Forzy 4 Będę miał wielki dylemat czy kupić Xbox'a 360 + Forza4 czy tego Tableta A501
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Teraz juz wiesz dlaczego żółtki sie prawie nie posraja w wypuszczaniu dodatków do GT5 ????? na darmo , na darmo......
PABLO Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Graficznie może będzie lepsze ale zobaczymy jak reszta, za mało czasu miałem by dokładnie ją przetestować.
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Graficznie może będzie lepsze ale zobaczymy jak reszta, za mało czasu miałem by dokładnie ją przetestować. jak moze być lepsza graficznie od GT5 ?? przeciez PS3 ma BR. jak to mozliwe ??? :naughty: :naughty:
PABLO Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Graficznie może będzie lepsze ale zobaczymy jak reszta, za mało czasu miałem by dokładnie ją przetestować. jak moze być lepsza graficznie od GT5 ?? przeciez PS3 ma BR. jak to mozliwe ??? :naughty: :naughty: A co ma BR do gry
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 A co ma BR do gry no jak to co ??? nic nie ma ??? grafa itp??? :naughty:
Flyer Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Dla mnie najwazniejsze zeby byl jeszcze lepszy model jazdy, lepsze opcje tuningu, dobre tory i fajny tryb kariery... grafika nie musi urywac jajec, ale pewnie i tak bedzie je tarmosic
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Dla mnie najwazniejsze zeby byl jeszcze lepszy model jazdy, lepsze opcje tuningu, dobre tory i fajny tryb kariery... grafika nie musi urywac jajec, ale pewnie i tak bedzie je tarmosic grafa moze zostac z FM3 mogliby poprawić jakoś kariere
PABLO Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Grafa w FM3 już ma swoje lata i to widać na ekranie To na pierwszy rzut oka poprawili :gwizdanie:
moskal Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Grafa w FM3 już ma swoje lata i to widać na ekranie ja gram na 18" wiec nie mi to nie przeszkadza
Rekomendowane odpowiedzi