Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Forza Motorsport 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem szczerze ze po paru godzinach grania nudne robi się tylko jeżdżenie i wygrywanie, moim zdaniem trochę słaby poziom mimo że mam experta ustawionego i wyłączone wszystkie wspomagacze :disgust: Szkoda, że nie poszli troszkę w ślady GT żeby zrobić licencje, zawsze to jakieś urozmaicenie w grze :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Pierwsze wyścigi są bardzo proste, przy mocniejszych klasach robi się ciekawiej czyt. trudniej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 11:00_________________________________________________Reniu, moze sie ustawimy na jakies sciganie? :)
Opublikowano
  • Autor

Coś można było by zrobić, tylko nie mam pomysłu kiedy. Póki co, wieczorkami powoli zapełniam tabelę zawodów, full tego jeszcze przede mną :cygaro:

Ciułam też kasę na wszystkie Ferrarki z pierwszego dysku i najdroższe zabawki (do trofeum).

BTW koorwica mnie bierze jak mam korzystać z dołączonego headsetu :wallbash: Muszę coś wymyśleć w tej kwestii bo tak to nie da się bawić :thumbdown:

Opublikowano

no slyszalem, ze te nowe headsety sa kupiaste, moj jakos daje rade, ale najchetniej kupilbym porzadny zestaw sluchawki + headset... bo wieczorami to raczej gram na sluchawkach.

Opublikowano

Wszystko ładnie i pięknie ale jeżdżenie w kolko po tych samych torach mnie się już znudziło. Właśnie wykręcam calaka w FM2 (dla punktów za osiągnięcia) i nie kupie FM4 dopóki nie wypuszcza paczki z nowymi torami.

Opublikowano

Wszystko ładnie i pięknie ale jeżdżenie w kolko po tych samych torach mnie się już znudziło. Właśnie wykręcam calaka w FM2 (dla punktów za osiągnięcia) i nie kupie FM4 dopóki nie wypuszcza paczki z nowymi torami.

to fakt... mogloby byc ich wiecej, szczegolnie w Europie :thumbdown:

ja moglbym w sumie caly czas jezdzic na Nurbugringu, uwielbiam Nordschleife :)

Opublikowano
  • Autor

Z nowych torów to doszły chyba tylko bęczmarki i top gear :mysli:

Opublikowano

benchmarki byly juz, ale w wersjach limitowanych FM3, ja kupilem zdrapke VIP i mialem

Opublikowano
  • Autor

No no, ja do FM4 musiałem zasysać.[br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 12:42_________________________________________________[edit]

Wczoraj zdobyłem zbieżność z producentem na 50 lvl :banan3::kox::banan2: oczywiście z Audi :cool1:

Zajęło mi to 56h jazdy, jestem na 122 lvl kierowcy i w 38% kariery.

PS. ok 20 poziomu zbieżności mamy ok 120.000 punktów do następnego poziomu, ale po 25 lvl jest już "zaledwie" 50.000 na poziom, więc później zbieżność idzie szybciej :good:

Opublikowano

Wczoraj zdobyłem zbieżność z producentem na 50 lvl :banan3::kox::banan2: oczywiście z Audi :cool1:

Zajęło mi to 56h jazdy, jestem na 122 lvl kierowcy i w 38% kariery.

PS. ok 20 poziomu zbieżności mamy ok 120.000 punktów do następnego poziomu, ale po 25 lvl jest już "zaledwie" 50.000 na poziom, więc później zbieżność idzie szybciej :good:

NOLIFE :decayed: rispect :hi:

Ja jesli kiedykolwiek zdobede zbieznosc, to raczej z Ferrarkami niz Audi, jezdzenie Audi nie porywa niestety...

Opublikowano
  • Autor

No ja teraz jade na drugą zbieżność właśnie z koońmi :decayed: bo po 50 lvl nie idzie już dalej a co za tym idzie kasa nie wpada. W Ferrarkach mam 19 lvl zbieżności :gwizdanie:

A Audi jeździło mi się świetnie, najlepiej z przekoxowanymi opcjami na S700-S800. Każdy łuk pięknym bokiem, oponki na czerwono :evil:

Opublikowano

No wlasnie to mi sie nie podoba... wole jezdzic z trakcja :) a jak dokoksujesz cokolwiek, to potem ciezko o przyczepnosc :thumbdown:

Duzo lepiej smiga mi sie dokoksowanymi BMW, bo tam tylko d*pa ucieka... a w Audi cale auto :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie ma potrzeby by jeździć z trakcją :cool1: skoro i tak na dłuższych torach dojeżdża się lub nawet dubluje przeciwników. Lepiej pobawić się :naughty:

Do walki z trakcją używam klas R :evil: ogólnie całą grę mykam bez asyst, tylko linia i abs :drool:

Widzisz jedna gra a wielu zadowoli :naughty::good:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 11:01_________________________________________________[br]

No bo ja lubię tak :evil:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Forza 4 przejechana w 100% :punk:

Zajęło mi to 153 godziny :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Forza 4 przejechana w 100% :punk:

Zajęło mi to 153 godziny :kox:

To szacun.... ja troche pomykam w Forze troche w NFS The Run ... a 30/03/2012 premiera nowego Ridge Racera ... :slina::slina::slina::slina:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nissan GT-R skyline > dzwięk,prowadzenie,wygląd - dla mnie kox!

Audi s2 > to samo... 2.2t :D