Marek1980 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Koledzy mam problem ze swoim trupem ... ;/ Szukałem na forum ale nie bylo nic konkretnego..wszystko blisko moich objawów lecz jednak to nei to samo. Sprawa dotyczy b7 2.0 tdi 140KM VAG podpięty logi zrobione i nic kompletnie zero błedów.. ;/ Ale w budzie są takie drgania i tak trzęsie że masakra.. nie jest to jedyny objaw... jest jeszcze mniejsza moc.. ;/ Odziwo nie wchodzi w tryb awaryjny lecz jednak nie ma takiego kopa jak zawsze . Co to może być?. Pomocy. Być może że to popowtryskiwacze? [mod]Kolejny post ze źle napisanym tematem poleci odrazu do kosza - poprawiłem[/mod]
Marek1980 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 robiłem logi . Znajomy mechanik sprawdzał było tylko coś z obrotami nie tak ale ustawił. i nic wiecej nei pokazuje. Mechanior rozkłada ręce ;(
letallec Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 robiłem logi . Znajomy mechanik sprawdzał było tylko coś z obrotami nie tak ale ustawił. i nic wiecej nei pokazuje. Mechanior rozkłada ręce ;( Znaczy ze ten typ tak ma Wrzuc te logi i rozwikłamy te zagadke
Killer1984 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 9. Zakładając nowy temat użytkownik ma obowiązek nadania mu odpowiedniego tytułu, aby było oczywiste czego dotyczy dyskusja w nim prowadzona.
Madas Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 zobacz wszystkie opaski na wężach ... mi kiedyś się poluzowała i początkowo stracił moc a potem wywaliło go bo opaska kaput ... drgania - to nie ma o czym mówić, nie ma co się przejmować
Marek1980 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 zobacz wszystkie opaski na wężach ... mi kiedyś się poluzowała i początkowo stracił moc a potem wywaliło go bo opaska kaput ... drgania - to nie ma o czym mówić, nie ma co się przejmować opaski sprawdzone i dalej d*pa... nie przyspiesza tak jak powinien..strasznie przerywa..
ERW0 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 zapodaj te logi. moze ten mechanior ma skrzypce i sie na nie tylko przyglada
Marek1980 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 postaram sie w tym tyg wkleić te logi .. już mam dośc tego klekota. ;/ naprawiam i sprzedaje czas na Pb
Rekomendowane odpowiedzi