stefzor Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 od rana rozmawiałem z mechanikiem u mnie 1 z 3 rzeczy podejrzewa: - walnięty czujnik położenia wały - zapieczone wtryski - brak kompresji jutro będzie majstrował jak coś wyjdzie dam znać
kwiatek30-76 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 od rana rozmawiałem z mechanikiem u mnie 1 z 3 rzeczy podejrzewa: - walnięty czujnik położenia wały - zapieczone wtryski - brak kompresji jutro będzie majstrował jak coś wyjdzie dam znać Wielkie dzieki Kolego. Czekam na wiadomosc.Pozdrawiam. [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 11:19_________________________________________________Witam. padla pompa paliwa,czasem podawala paliwo czasem nie.Wymiana 100zl,pompa 250zl.Pozdrawiam. Jesli ktos we Wrocku szuka dobrych mechanikow i diagnostow to Grota Roweckiego po prawej za kosciolem,NAPRAWDE POLECAM.
rafi a4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 no i co??? mówiłem, sprawdż pompke paliwa. A Ty zarzuciłeś, że nie czytam postów..., więc się uciszyłem, bo wkurzają mnie takie odpowiedzi. Gdybyś do tematu podszedł inaczej, to powiedziałbym Ci, że miałem podobne problemy, ale uznałeś, że pompke masz na bank sprawną i zostałeś bez sprawnego auta 13 dni... Pzdr!
kwiatek30-76 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Rafi. dzieki za podpowiedz ale nawet vag wykazal blad dopiero za 4 czy 5 razem- :> tak to nic nie bylo. Przyjacieju jestes cholernie impulsywny .A wiesz ze jest wieju gosci ktorzy sie nie znaja a pisza. TOBIE akurat z czystym sumieniem moge podziekowac.
baraka Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w naszych silnikach to ecu steruje cewka,byc moze ecu poszedl sie pasc skoro wcale juz iskry niema
Rekomendowane odpowiedzi