neever Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Witam! Oto moja A4 Opis auta: Kolor: Czarna perła, 1.9TDI 90 kucy Wyposażenie: El. szyby El. szyberdach El. i podgrzewane lusterka El. reg. reflektory Wspomaganie ABS Airbag Komputer Immobiliser Alarm Domykanie szyb z pilota Centralny zamek z pilota Alufelgi Allesio 16" Reflektory zespolone A teraz fotki: I jak Wam się podoba? Pozdro
Nowak_zg Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 1Z chyba ma mniej niz 90 Kucy ;> poza tym ladna seria... co do zmian to zapewne zaraz bedzie duzo postow o: lampach szybach zawieszce wiec juz sie nie bede rozpisywac pozytywna a4
ykk Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 1Z chyba ma mniej niz 90 Kucy ;> poza tym ladna seria... co do zmian to zapewne zaraz bedzie duzo postow o: lampach szybach zawieszce wiec juz sie nie bede rozpisywac pozytywna a4 Masz racje co do lamp.. Ale juz co do mocy nie.. 1Z ma wyjsciowo 90 km
neever Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 W planach mam wymiane tylnych lamp. Przednie napewno zostaną. Mam zamiaró również przyciemnić tylne szybki ale to dopiero bliżej lata. A co do mocy to napewno mam 90 kucy:) pozdro
Nowak_zg Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 sorry moj blad ... co mi sie chyba pomylilo to od razu podpytam zeby wiedziec na przyszlosc jakie oznaczenie ma silnik 1.9 75KM bo taki byl na poczatku produkcji w a4 no nie ?
tomi_25 Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 ogólnie to ładny sedanik :th:i te lampy przednie ładnie sie prezentują co to za firma?
ykk Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 tomi_25 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=262120195
Rekomendowane odpowiedzi