Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] BRD,FMIC,DP (EGR i KAT aut )- by Rogal 200+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponad 200 KM :kox:

Opublikowano

phii, co to jest :polew:

Opublikowano

no nie gadaj na TDI to w chooj :)

Opublikowano

no nie gadaj na TDI to w chooj :)

przecie wiem :tongue4:

Opublikowano

Fiu Fiu super gratki :good:

Opublikowano

PIXI teraz nic tylko czekać na czarny asfalt :decayed: GRATY !! :wink4:

Opublikowano

no i Q :)

Opublikowano

boberek to bym wówczas nie pisał o czarnym asfalcie :bicz::decayed::polew:

Opublikowano

Mam 2.5 V6 TDI Avant Quattro z Października 2004r i silnik BDH. Chcę teraz wrzucić FMIC, DP i wystroić to. Jakiego IC używałeś? Jakie miał wymiary? Co z orurowaniem? Jaka średnica i jak to u Ciebie jest rozwiązane?

Szkoda kasy na FMIC i DP w 2.5TDI - masz 2 coolery, ktore spokojnie ogarna soft - a soft bedzie lajtowy, bo wiecej jak 200PS nie przekroczysz.

EOT.

Opublikowano
  • Autor

o kurcze Adam ja dopiero zobaczyłem :)

jestem w SZOKU !!!!!!!! :kox: :kox: :kox: :kox:

Gratuluje jak nie wiem co :)

Dzięki Piotrek :wink4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 11:31_________________________________________________

Nie masz pojęcia jaki ja jestem zadowolony :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 11:32_________________________________________________

Fiu Fiu super gratki :good:

PIXI teraz nic tylko czekać na czarny asfalt :decayed: GRATY !! :wink4:

Podziękował Panowie :good:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 11:35_________________________________________________

Mam 2.5 V6 TDI Avant Quattro z Października 2004r i silnik BDH. Chcę teraz wrzucić FMIC, DP i wystroić to. Jakiego IC używałeś? Jakie miał wymiary? Co z orurowaniem? Jaka średnica i jak to u Ciebie jest rozwiązane?

Szkoda kasy na FMIC i DP w 2.5TDI - masz 2 coolery, ktore spokojnie ogarna soft - a soft bedzie lajtowy, bo wiecej jak 200PS nie przekroczysz.

EOT.

Przy okazji i ja czegoś się naucze ..... Fly dzięki :hi:

Opublikowano

PIXI teraz Q i będzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

Wiem ,wiem masz rację (trakcja w ośce :thumbdown: ) ....ale jak wcześniej pisałem (jak kasa będzie to :gwizdanie: ) zrobie wywiad po nowym roku (jakie koszty ) - nie wiem tylko co starej powiem ;( :polew:

Opublikowano

nic :D:polew: :polew:

Opublikowano

nic :D:polew: :polew:

:good::decayed:

Opublikowano

Wiem ,wiem masz rację (trakcja w ośce :thumbdown: ) ....ale jak wcześniej pisałem (jak kasa będzie to :gwizdanie: ) zrobie wywiad po nowym roku (jakie koszty ) - nie wiem tylko co starej powiem ;( :polew:

kup je szminkę :naughty: a sobie Q

Opublikowano

powiedz, ze to czesci eksploatacyjne... i trzeba wymienic... a ze drogo? No przeciez to Audi, a nie Polonez.

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

Szminka rządzi :kox: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 12:41_________________________________________________Michał ...... nie jest taka głupia jak myślisz :confused4:

Opublikowano

A to jeszcze jeździ ten kaszlak ? Nic się nie wysrało po tych kilku dniach jeżdżenia na maksa ? :decayed:

Zapier**la jak ta lala , tylko nie mam gdzie bo wiecznie śnieg napier**la :wallbash: .... :polew: :polew: :polew:

Michał , jest po prostu :kox: :kox: :kox:

Cześć

A jak przy tej mocy wytrzymuje sprzęgło, czy posiadasz seryjne?

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Paweł , mam seryjne sprzęgło z tego co wyczytałem na Forum wystarcza gdzieś na około 420Nm ...... więc jeszcze mam zapas :naughty:

Inną sprawą jest użytkowanie ( jazda ) ................. :gwizdanie:

Wcześniej po samym programie 170 KM śmigałem około 1,5 roku i nic się nie działo :good:

Z drugiej strony :mysli: to za wcześnie , aby napisać dokładnie jakie są bolączki itd. :hi:

Opublikowano

Paweł , mam seryjne sprzęgło z tego co wyczytałem na Forum wystarcza gdzieś na około 420Nm ...... więc jeszcze mam zapas :naughty:

Inną sprawą jest użytkowanie ( jazda ) ................. :gwizdanie:

Wcześniej po samym programie 170 KM śmigałem około 1,5 roku i nic się nie działo :good:

Tak pytam, bo zawsze człowieka ciągnie do większej mocy. U siebie mam program zrobiony u Witka na 169 KM i 387Nm i jak jadę z 4ma osobami i dam w podłogę to potrafi złapać poślizg (tak +1000 obrotów). Podejrzewam, że to powoli zbliża się koniec sprzęgła(mam już przejechane niecałe 170tys. km). Ale z tego co piszesz to dobre seryjne sprzęgło daje radę.

Pozdrawiam