Młody Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam mam mały problem w A6 dopiero w nocy zauważyłem że boczek pasażera mi nie świeci (przedni prawy) mianowicie nie świeci mi się nad klamką, przycisk odsuwania szyby i oświetlenie dolne. Szyba też nie działa tylko ja od swojej strony mogę ją osuwać i zasuwać. Otwarcie drzwi powoduje się zaświecenie oświetlania nóg w środku . Co może być przyczyną tego ?
antonio Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 sprawdź VAGIEM błędy w module komfortu a tak na marginesie pochwal się furą
Młody Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Hmmm o tym nie pomyślałem. A już miałem jutro boczek rozebrać. [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 19:31_________________________________________________Pochwale się . Ale jak już skończę modzić i ktoś mi fotki dobre zrobi może 9 ,01 na spocie.
antonio Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 to wrzuć jakieś szpiegowskie z komórki Vag powinien wypluć jakieś błędy
Rekomendowane odpowiedzi