Belding Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Od kupna mam problem z piszczeniem podczas max skrętu kierownicą, myślałem ze to pasek wspomagania ale po wymianie go na nowy nadal mam to samo, płyn wspomagania w normie ... może ktoś już spotakał sie z takim problemem, nie utrudnia to jazdy ale strasznie * proszę nazywać wątki zgodnie z regulaminem forum - [lukaszr]
Pikuś Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Bo nie dopuszcza sie do MAX skretu gdyz pompa jest bardzo obciazona.
Belding Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 Wiem wiem tylko pierwszy raz sie z czymś takim spotkałem, wydaje mi sie że nawet przy max skręcie nie powinno piszczeć....
grabalaba Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Wiem wiem tylko pierwszy raz sie z czymś takim spotkałem, wydaje mi sie że nawet przy max skręcie nie powinno piszczeć.... To źle Ci się wydaje. Kolega Pikuś wszystko wyjaśnił.
Pikuś Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Belding masz nie nowe auto wiec sie nie dziw. mozesz profilaktycznei wymienic olej napewno pomoze.
slawek66 Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Wymiana oleju nie zaszkodzi ale z tego co wiem to przy skręcie na max-a zawsze słychać dźwięk (pisk) wspomagania. To jest noramalny objaw.
Belding Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Opublikowano 4 Listopada 2007 No to OK, poprostu w poprzednich autkach czegoś takiego nie miałem...a o wymiane oleju też sie pokuszę Zobaczę czy wtedy jakaś zmiana będzie.
Rekomendowane odpowiedzi