Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] A4 Avant 2.0 TFSi Quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ceny nowych felg w ASO sa odstraszajace. Uwazam , ze najlepiej nowe ori felgi kupowac podczas zamawiania nowego auta bo wtenczas to sie oplaca. Ja za swoje 19 podczas konfigurowania miałem dopłate kolo 2 tys a tak bym zaplacil razem z oponami kolo 14 tys

Opublikowano

loop mam pytanko czy sprawdales moze w zimie czy da sie u ciebie calkowice wylaczyc ESP tak zeby sie posligac ladnie ?

Opublikowano

Powinno się już w B8 dać.U mnie się da.[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 23:40_________________________________________________

Ceny nowych felg w ASO sa odstraszajace. Uwazam , ze najlepiej nowe ori felgi kupowac podczas zamawiania nowego auta bo wtenczas to sie oplaca. Ja za swoje 19 podczas konfigurowania miałem dopłate kolo 2 tys a tak bym zaplacil razem z oponami kolo 14 tys

Kto kupuje nowe felgi w ASO... :gwizdanie:

Opublikowano

a w promocjach mozna sie potargowac :gwizdanie: Kupiłem rok temu własnie 18 zimówki :)

Opublikowano

w ASO zdarzają się czasem niezłe fuchy... jak kiedyś widziałem kpl felg z S3 nowy za 3.5k!!

Opublikowano

Zgadza się czasem się opłaca.Ale ja komplet felg do S3 8P nowy! z nowymi! zimówkami kupiłem na internecie(allegro) za 4200.A Ty pewnie piszesz o samych felgach :)

Więc ASO nie podskoczy :D:tongue4:

Opublikowano

Powinno się już w B8 dać.U mnie się da:

ty masz 2007 to inna bajka do 2010 i 2011

Opublikowano

da się wyłączyć esp tylko trzeba długo trzmać przycisk, przy krótkim naciśnieciu wyłącza się ASR i załącza sie przy 70km/h, mi to akurat guzik w zimie daje bo jest fwd ale w q można sie nieźle pobawić i jeszcze ten niesczesny reczny :thumbdown:

Opublikowano

Do 2010 tak sie wylacza ESP i ASR wlasnie trzymajac przez kilka sek. Ale turdzi chodzi o modele od 2010 bo podobno nie mozna calkowicie wylaczyc. Cos jak w nowym A4 allroad.

Turdzi: Spytalem u mnie w ASO, czekam na odpowiedz :D

Opublikowano

Do 2010 tak sie wylacza ESP i ASR wlasnie trzymajac przez kilka sek. Ale turdzi chodzi o modele od 2010 bo podobno nie mozna calkowicie wylaczyc. Cos jak w nowym A4 allroad.

Turdzi: Spytalem u mnie w ASO, czekam na odpowiedz :D

spox , tymi lepiej powiedz co robimy z ta niedziela :wink4:

a takbtu ciekawa odpowiedz otrzymalem od Compsportow :

TP mamy rozpracowane juz dawno.

Audi zapowiedzialo ze wszystkie modele wyprodukowane w 2011 beda mialy mozliwosc calkowitego wylaczenia ESP czego w dotychczasowych zrobic sie nie da.

:blink::mysli:

i

Jestesmy w stanie zrobic TFSI 2011

:notworthy:

:)

Opublikowano

spox , tymi lepiej powiedz co robimy z ta niedziela :wink4:

a takbtu ciekawa odpowiedz otrzymalem od Compsportow :

TP mamy rozpracowane juz dawno.

Audi zapowiedzialo ze wszystkie modele wyprodukowane w 2011 beda mialy mozliwosc calkowitego wylaczenia ESP czego w dotychczasowych zrobic sie nie da.

:blink::mysli:

i

Jestesmy w stanie zrobic TFSI 2011

:notworthy:

:)

No no, laduje o 16 na Gardermoen i pozniej odrazu biegiem przywitac sie i napic z Jeremym, Richardem i James :)

Nie wiem ile to trwa ale chyba jakos 2h. Samolot spowrotem mam o 23 wiec mam okolo 2-2,5h wolnego. Odwieziesz mnie? :)

O co im chodzi ze "w dotychczasowych" nie mozna bylo wylaczyc ESP?? W 2009 da rade i 2010 tez, sprawdzone :)

A Ty juz widzialem ze wszystkie swiatowe fora audi przeszukujesz na temat 2.0TFSI ;)

Opublikowano

Odwieziesz mnie?

mysle ze dam rade

A Ty juz widzialem ze wszystkie swiatowe fora audi przeszukujesz na temat 2.0TFSI

odrabiam lekcje :wink4:, ciebie tez tam widzialem , zeby tylko na tym........:decayed:

Opublikowano

Wydaje mi się

W quattro zależało to chyba od generacji Torsena o ile się nie mylę...

Opublikowano

Wydaje mi się

W quattro zależało to chyba od generacji Torsena o ile się nie mylę...

moze , ale wane jest tez ECU a jest spora roznica miecdzy tymi 2007-09 a 2010 >

Opublikowano
  • Autor

U mnie próbowałem to się dało wyłączyć ESP,ale szczerze powiem ,że za dużo się nie poślizgałem i nie wiem czy przy wyższych prędkościach się nie włącza.

Felgi 19 cali oryginalne w Audi kosztują między 2000-3000 zł za sztukę co nawet uwzględniając rabat 20 % jaki udało mi się wywalczyć to i tak bardzo dużo.

Cały czas czegoś szukam,te Tomasony mi po głowie chodzą albo ewentualnie BBS lub OZ.

Opublikowano

a są jakieś nowe silniki 2.0tfsi 2011r :mysli:

Opublikowano

mgtan pisale ze ma wejsc poprawiony motor w polowie 2011 ale ile w tym prawdy

Opublikowano

daliby jakieś 2.5tfsi z 280KM i by było optimum do tego auta

Opublikowano

raczej male szanse , ale z tym silnikiem bylo by wrecz idealnie :notworthy: