waldi8168 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam. Mianowicie mam taki problem ze wspomaganiem. Samochód stał tydzień czasu nie jeżdżony (tylko odpalany) na świeżym powietrzu bo garażu nie posiadam wczoraj wsiadam odpalam wszystko pięknie odpalił chce ruszyć kierownica a tu szok jak dwiema rekami musiałem kręcić. Pojechałem wiec do brata i coś mnie wzięło na sprawdzenie płynu od wspomagania. Patrze i nie ma to mowie do brata ze dolejemy dolaliśmy raz kierownica lekko poszła później to samo i płynu znowu nie było. Dolaliśmy wiec płynu na włączonym silniku było jakieś terkotanie i znów płynu nie było patrze pod samochód czerwona plama płynu Co to może być ??? I jaka tego jest przyczyna???
MATIUS Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 kolego masz wyciek albo z weżów albo z maglownicy w najgorszym wypadku...:/
pauel Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 jak będziesz potrzebował przewód magla to mogę tanio sprzedać
Maraas Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 czerwony? A nie powinien być zielony wlany?
Szamek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 szukaj przecieku na wężach, może zbiorniczek płynu się jakoś rozszczelnił maglownica od samego postoju samochodu nie powinna się popsuć, chyba że coś było z nią już wcześniej
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 kolego masz wyciek albo z weżów albo z maglownicy w najgorszym wypadku...:/ dokladnie. sprawdz gdzie masz wyciek
Rekomendowane odpowiedzi