mateuho007 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Kupiłem lampy przednie DEPO z oddzielonym kierunkiem. Jadąc po dziurach widać w nocy przy włączonych ksenonach jak skacze mi lustro lamp lub soczewki. A wszystkie plastiki w środku do regulacji są cale nic się nie rusza. Lampy wstawione prawidłowo. A jednak światło lamp mi skacze jadąc po dziurach. Co jest tego powodem i czy jest jakaś rada na to, czy ktoś mi podpowie? szukałem wątków ale nic nie pasuje..
igore36 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mialem to samo w lampach Depo, tylko ze w bmw. Wykonanie ich nie powala :gwizdanie: Doszedlem do wniosku, ze soczewka jest tak zamontowana i olalem temat, mozesz rozebrac lampe i probowac poprawiac
grzesiek88 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mialem to samo w lampach Depo, tylko ze w bmw. Wykonanie ich nie powala :gwizdanie: Doszedlem do wniosku, ze soczewka jest tak zamontowana i olalem temat, mozesz rozebrac lampe i probowac poprawiac dokładnie ja mam teraz DEPO i widzę że też drga ale niema się czym przejmować
mateuho007 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 no wlasnie, fatalne wykonanie, ale sam to jakos ustabilizowalem i jest ok Dzdiekuje za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi