1977andrzej Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam. Jest sporo tematów o elektrycznie składanych lusterkach. Ja natomiast mam zwykłe ale chciałbym je złożyć bo muszę wjechać do dość wąskiego garażu. Czy to jest możliwe?
1977andrzej Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Właśnie nie próbowałem ale wiem, że w wielu autach to jest możliwe. Zwłaszcza w tych gdzie jest możliwość elektrycznych lusterek. Wydaje mi się, że obudowa jest zawsze ta sama, a w miejsce sztywnego mocowania montowany jest mechanizm elektryczny. Czasami jest możliwość możliwość "przełamania" tej sztywnej blokady i złożenia zwykłego lusterka. Ale nie chcę tego testować na własnej skórze przed świętami. A próbowałeś?
greg2505 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 śmiało możesz złożyć lusterka składają się do przodu i do tyłu nic tam nie złamiesz
niuniek222 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 To, że w jedna strone sie skladaja to wiedziałem ale w obie to nie . Kiedys na parkingu ktos od kierowcy mi zlozyl lusterko i troche sie wystraszylem, ze cos pewnie sie sało ale wsiadlem do srodka przekrecilem przycisk i wszystko ok.
Rekomendowane odpowiedzi