Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] Immobilizer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z immobilajzerem w swoim wozie i chciałbym go odłączyć i założyć jakieś własne zabezpieczenie.Chciałbym to zrobić ale nie wiem jak i gdzie,mieszkam niedaleko Wrocławia,Świdnicy,pytanie czy mogę to zrobić sam czy specjalista który sięna tym zna :)jeśli nie zrobie tego sam to gdzie mi to zrobią. Z gór dziękuje za pomoc.Pozdrawaim :a4fan:

Opublikowano

Najpierw napisz na czym polega Twoj problem z immobilizerem.Dlaczego chcesz z niego rezygnować? Załóż dobre dodatkowe zabezpieczenie a immo niech pozostanie tam,gdzie jego miejsce.

Opublikowano

sorki zapomniałem napisać w czym tkwi problem, a więc , po przekręceniu kluczyka kontrolka immo zapala się gaśnie, i po chwili znowu się zapala i nie mogę odpalić auta bo gaśnie i znowu musze cofnąć kluczyk i przkręcić go ponownie w celu uruchomienia auta;) i tak nie raz z 20 razy :kox:kurwicy idzie dostać.I tak siedze nie raz po 5 min zeby go odpalić.Byłem u mechanika i powiedział ze immo jest do wymiany i lepiej będzie go odłączyć bo nowy kosztuje troche dużo.Tylko nie wiem do kogo sięz tym zgłosić.

Opublikowano

próbowałem zapasowym kluczykiem i to samo,byłem u mechanika na badaniu i sprawdzał go kompem i powiedział ze immo do wymiany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...