wiki Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 przejechałem swoją niunią 12 tyś wymieniałem olej już dwa razy jak kupiłem no i po przejechaniu 10tyś i jeszcze nie pojawił mi się komunikat in1 na wyświetlaczu w Niemczech helmut też tam zrobił kilka tyś. po wymianie oleju więc sumarum powinno już mi się meldować in1 a nic nie ma, moje pytanie to jak nie ma to już nie będzie czy lada chwila się pojawi
dark79 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 a czasem nie powinno wysskoczyc co 15k km,no chyba ze ktos przetawil na wiecej
wiki Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2006 może i masz rację z tym przestawieniem ale w końcu musi się pojawić sprawdzę na kompie przy okazji jakiejś diagnostyki czy ktoś przy tym nie grzebał swoja drogą to spokój po co mi to, co jak co ale o oliwie to się raczej powinno pamiętać
Flaha Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 w książce "sam naprawiam" coś tam o tym było, chyba można regulować wyświetlanie In1. Dokładnie chodzi o zmienne okresy przeglądów, doczytaj, bo nie dam rady skopiować tego fragmentu tekstu (str. 326).
dark79 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 z ta regulacją chodzi o to ze wpisujesz mniejsze lub wieksze wartości za pomocą vag'a i in1 wyświetla ci się po jakiś tam kiometrach.
wiki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2006 dzięki chłopaki doczytam i sprawdzę na komputerze ile mam tam ustawione myślę że napewno w Niemczech to przestawili bo mój przebieg plus niemca jak on to kasował :???: to już napewno ponad 15tys
Rekomendowane odpowiedzi