piotrekb90 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tak jak w temacie. Jaki gwint polecacie z regulacją twardości do B5 1.8 T QUATTRO?? Cena do 4 tys najlepiej coś poniżej 3 tys :> i jeszcze jedno pytanko jeśli gwint jest podniesiony na maxa to wysokość auta można porównać do zawieszenia 1ba?? Pozdrawiam!!
Rdzewek_RdK Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 w tej cenie myślę że FK będzie dobrym wyborem, dosyć solidnie wykonane zawieszanie o dobrych właściwościach jak orientowałem się cenowo do mojego wyglądało to mniej więcej tak, u Ciebie myślę że cena będzie podobna Highsport - regulacja wysokości - cena 2699pln (promocja) Konigsport - regulacja wysokości + regulacja twardości (amortyzatory KONI) - 3703pln Silverline - regulacja wysokości , stal nierdzewna - 3069pln Silverline X - regulacja wysokości + regulacja twardości (amortyzatory KONI) , stal nierdzewna - 4100 pln
piotrekb90 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 A na jaką wysokość maksymalnie można takie zawieszenie podnieść??
Rdzewek_RdK Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dokładnie nie pamiętam chyba jest coś około 40-50mm regulacji.. Warto by się odezwać do kogoś kto takimi zestawami handluje
Rekomendowane odpowiedzi