bratpit Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 moje tez poszło - amatroskie bo amatorskie ale co tam
grafi Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Z tego co czytam sami zawodowcy a ja pierwszy raz z takim programem miałem do czynienia ale tez dałem swoją propozycje musi być się z czego śmiać
talib1990 Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 kolejna praca doszła ..tym razem Bratapita.. hehe też ciekawa jeszcze tylko 5 dni .. termin wysyłania to tak jak Keżorek pisał 11.11 do godzinki mysle 17 ... wieczorkiem ok 20 wrzucimy ankiete i bedzie głosowanie
bratpit Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 kolejna praca doszła ..tym razem Bratapita.. hehe też ciekawa jeszcze tylko 5 dni .. termin wysyłania to tak jak Keżorek pisał 11.11 do godzinki mysle 17 ... wieczorkiem ok 20 wrzucimy ankiete i bedzie głosowanie napisz czy dotarła ostatnia 3 poprawka jak tak to ona jest aktualna i ostatnia
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 kolejna praca doszła ..tym razem Bratapita.. hehe też ciekawa jeszcze tylko 5 dni .. termin wysyłania to tak jak Keżorek pisał 11.11 do godzinki mysle 17 ... wieczorkiem ok 20 wrzucimy ankiete i bedzie głosowanie napisz czy dotarła ostatnia 3 poprawka jak tak to ona jest aktualna i ostatnia dotarła [br]Dopisany: 06 Listopad 2007, 19:45 _________________________________________________mała proźba... nie wysyłajcie mi po 5 razy swojego VT ze zmienionymi ramkami albo jakimis innymi szczegolami.. dopracujcie fure ..wtedy dopiero już gotowy projekt wyslijcie do Mnie :afro:
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 eee juz 11.11 jest gdzie prace ;D ? prosze o pokaz moj pomysl to zeby wstawic prace tutaj na forum i podpisac 1) 2) 3) ..... I ankieta ktora praca najbardziej sie podoba
audia4s4 Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 eee juz 11.11 jest gdzie prace ;D ? prosze o pokaz moj pomysl to zeby wstawic prace tutaj na forum i podpisac 1) 2) 3) ..... I ankieta ktora praca najbardziej sie podoba No cos umilkło
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 talib1990 Keżor temu winni a tak serio to niech ktos napisze czy bedzie to dzis czy lekkie opoznienie jak w polskim pkp
talib1990 Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 wieczorkiem ok 20 wrzucimy ankiete i bedzie głosowanie ślepi jesteście ?? :wallbash:
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 oo teraz widze dla mnie jednak
Gość Keżor Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 ile można wrzucać wersji?? bo ja mam 3 a conajmniej dwie dla mnie fajne
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 tez bym zrobil dwie jedna ekstramalna ( wies tuning ) spojlery itp a druga taka jaka zrobilem na jdm :/ eh to czekam talib wszystko wrzuca tak ?
Gość Keżor Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 w rzadnej mojej wersji starałem sie nie robić wsi Stratujemy za pare sekund bedzie ankieta Nowak_zg, slij mi natychmiast Twoją prace, ja wrzucam
ykk Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Keżor tylko zrob tak, co by 1 post byl widoczny na kazdej stronie.. :th:
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Kezor ale ja nic takiego nie mowie .... mowie ze jesli ja bym robil to bym zrobil jedna taka gustowna a druga w spoljerach niekoniecznie wszystko pasujace do calosci ( typu neony diody spojlery siatka itp ) _________________________________________________ ja nie widze pracy audia4s4 mozna glosowac na siebie ? )))) a tak serio to. pod wzgledem umiejetnosci kezor mnie zadziwiasz (bez wazeliny to mowie ;P) - zwlaszcza cabrio z civica podoba mi sie jeszcze praca sokolhn i hajper 2 tez jest niczego sobie
ykk Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Czy ja tylko mam takie wrazenie, czy wam sie tez wydaje ze praca bratpit'a i hajpera sa zdumiewajaco do siebie podobne..?
hajper Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zapisz obie na dysk i otwórz Wtedy zobaczysz, że jednak technicznie różnią się. I to proponowałbym wszystkim - bo forum zmniejsza fotki kalecząc je.
bratpit Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 zmodyfikowałem troche podpisy bo siakoś mało wyraźnie były podpisy P.S. Pierwsza praca mi sie nieotwiera niewidzę foty
Rekomendowane odpowiedzi