Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 bratpit mi tez ale skopiowalem link do obrazka i wkleilem i ja zobaczylem (pierwsza prace) _________________________________________________ co do mojego VT napisze co zmienilem: proponuje aby reszta tez tak zrobila tak dla formalnosci bo niektorych szczegolow sie nie zobaczy: Tuning poszedl w JDM style, - z przodu pomaranczowe amberki ( dla niewtajemniczonych kierunki ) - powiekszone wloty powietrza w zderzaku - maska pomalowana na czarny mat - felgi dotz`a - spora gleba - przyciemnione delikatnie boczne szybki - tarcze hamulcowe nacinane wentylowane + klocki brembo
Gość Keżor Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 zmodyfikowałem troche podpisy bo siakoś mało wyraźnie były podpisy to po to robie Keżor 1,2,3 żebyś ty mi zmieniał na keżor i tak samo z hajperem se poradze, OK ? P.S. Pierwsza praca mi sie nieotwiera niewidzę foty a teraz? jakiś kijowy serwer był, wrzuciłęm teraz na fotosik
ykk Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 :notworthy: cofam to co napisalem.. Podpisy sie pomieszaly teraz jest dobrze.. :th: PS. moge zmienic zdanie w ankiecie..? Bo po zmianie podpisow zauwazylem ze nie ta praca ktora mi sie podoba dostala moj glos..
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 ykk to sprostuj tutaj bo chyba juz nie da sie zmienic zdania
Gość Keżor Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 jako że praca audia4s4 sie nie wyświetlała to postanowiłe zrestartować ankiete !!! Start
bratpit Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 zmodyfikowałem troche podpisy bo siakoś mało wyraźnie były podpisy to po to robie Keżor 1,2,3 żebyś ty mi zmieniał na keżor i tak samo z hajperem se poradze, OK ? P.S. Pierwsza praca mi sie nieotwiera niewidzę foty a teraz? jakiś kijowy serwer był, wrzuciłęm teraz na fotosik A przyjżyj sie
ykk Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Gut.. :th: glos oddany i sprostowany..
Gość Keżor Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 mam nadzieje że to już koniec zmian i konkurs oraz ankieta dotrwa do końca . UFFFFfff
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 to ja napisze cos pod wzgledem modow jestem pelen podziwu dla pracy kezor1 masakra pieknie zrobiona z gustu podoba mi sie praca sokolhn i hajper2 ale ja w takich autach jestem monotematyczny i lubie tylko jdm ;] _________________________________________________ Kezor a te felgi w pracy kezor1 to mi pod Brabusa podchodza dobrze mysle nie ?
ykk Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Mam nadzieje ze to pierwszy, ale nie ostatni konkurs VT na forum.. Co prawda nie umiem bawic sie w grafice, ale zawsze chetnie poogladam wasze wypociny i przy okazji pooceniam.. Nastepnym razem proponuje zrobic jakas B5..
Gość Keżor Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Kezor a te felgi w pracy kezor1 to mi pod Brabusa podchodza dobrze mysle nie ? a po ilości śrub da sie zgadnąć z jakiego to auta :polew: am nadzieje ze to pierwszy, ale nie ostatni konkurs VT na forum.. oczywiście że nie ostatni
bratpit Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Kezor a te felgi w pracy kezor1 to mi pod Brabusa podchodza dobrze mysle nie ? a po ilości śrub da sie wywnioskować nawet z jakiego to auta jest :polew: pewno ze smarta
sokolnh Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 widze ze u hajpera nawet Schumacher zagoscił
audia4s4 Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 oj sie tu działo bezemnie nawet nie widziałem hehhe
sokolnh Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 jedna mała uwaga poprawcie mój nick
Gość Keżor Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 jedna mała uwaga poprawcie mój nick po pierwsze to gratki za reflekspo drugie co za różnica , i tak i tak sie nie da przeczytać
sokolnh Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 po pierwsze to gratki za refleks wczesniej zauważylem, ale myslałem ze ktos poprawi, i tak nadal jest bląd po drugie co za różnica , i tak i tak sie nie da przeczytać no tak jest jak ktoś nie umie czytać
bratpit Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 coś konkurs cieszy sie małym zainteresowaniem ja myśle żeby go odwiesic wtedy będzie więcej wejść
Rekomendowane odpowiedzi