maniak66 Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam, przepaliła mi się zarówka od podświetlenia obrotomierza. Postanowiłem ją wymienić a przy okazji wszystkie stare podświetlające licznik i obrotomierz!! odpiełem licznik i zmieniłem wszystkie zarówki!! - niby wszystko ok! lecz kontrolka airbag gaśnie dokiero po przejechaniu z 500m!! a wcześniej prawie zachwile po zapaleniu auta!! co się mogło stać?? tej żarówki nie ruszałem!! odpiełem aku i to samo:( wie ktoś o co chodzi??
Gość MorgothV8 Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Możliwe że nie masz AIR-BAG'a i ktoś w poprzednim liczniku kombinował coby kontrolka gasła aby Cię oszukać że air-bag sprawny...
maniak66 Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Opublikowano 5 Listopada 2007 no ale ja ten sam licznik włożyłem więc jak w poprzednim??
Gość spedyt Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Nie gaśnie od razu to trzeba zrobić podstawową czynność - podpiąć VAG-a
edekxp Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Nie gaśnie od razu to trzeba zrobić podstawową czynność - podpiąć VAG-a Właśnie i skasować błąd poduszki Pewnie zrobiłeś tak że po odłączeniu kostek od licznika włączyłeś zapłon, lub był właczony. Miałem to samo.
maniak66 Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Opublikowano 5 Listopada 2007 tak właśnie było!! włączyłem zapłon!!! oki za tydzień podepne pod kompa i będzie z głowy!! dzięki bardzo za pomoc!!
Rekomendowane odpowiedzi