quidy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Lampy zostają na koniec, najpierw LPG, potem przyciemnianie a potem grill i zderzak. LPG będzie mam nadzieję w tym tyg, Szwagier to ogarnia bo ja wylatuję do piątku do szwabów i mnie przy tym nie będzie ale wierzę, że będzie dobrze - Szwagier lipy zrobić nie da Dałem mu dwie propozycje instalacji, jak gaziarze będą chcieli coś innego to dam pewnie znać. Dziś sobie zrobiłem przejażdżkę, esa idzie jak burza do tego komfort jazdy jest niesamowity, przy 180 można spokojnie rozmawiać z pasażerem, nie ma nie wiadomo jakiego huku czy coś, zero negatywnych emocji.
Buba Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 jak zrobia dobrze to moze i ja sie skusze
adrianus Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 esa git! graty! tego co głąby pisza o gzie nie mozna az czytac! realia sa jakie sa i sam gaz bede niedlugo wrzucal, co do lamp to te pierwsze co podeslales nie sa ni wiesniackie, ani festyniarskie, wygladaja callkiem ok, widzialem w tygodniu srebrnego avanta z takimi i wygladalo to calkiem calkiem. dbaj o autko! bo coraz mniej zadbanych esek,a sam za rok chce sie przesiasc:)
quidy Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 Doszło LPG i grill. Fotki i opis na pierwszej stronce.
Rekomendowane odpowiedzi