Wąski Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 z ciekawości gdzie i za ile robiłeś ? Ze zdjęć wygląda dobrze a jak na żywo ? ogólnie to jeszcze nie wiem :gwizdanie: dam znac
Wąski Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 Gdzie robiłeś? U Kani? u pana Franciszka dawno nic nie robiłem u Kowala
Gamling Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Gdzie robiłeś? U Kani? u pana Franciszka dawno nic nie robiłem u Kowala :> Ja się muszę kiedyś do niego wybrać pogadać o malowaniu mojego B2
mystic.pl Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Nie związane z tematem ale z racji profesji chyba pasuje
Wąski Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 W końcu w tym tygodniu odbieram B2 jutro felgi po malowaniu proszkowym zapowiada się ciekawy tydzień
Wąski Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Ciekawe jak wyszło malowanko jak nauczę się wklejać zdjęcia to się pochwalę
Wąski Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 http://img842.imageshack.us/img842/5112/dscf4106rp.jpg' alt='dscf4106rp.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] tak sobie wyszło ---------- Post added at 09:31 ---------- Previous post was at 09:27 ---------- zostało tylko zawieszenie zrobić.Brakuje mi lewej listwy na drzwi i dlatego ich nie ma.Pozostało dużo czyszczenia i detali do poprawy
Wąski Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jak z fabryki jest jakiś miły gość po dwóch dniach od odebrania od lakiernika porysował mi drzwi dach i błotnik !!!! brak słów w jakim my żyjemy kraju !!! tak że wraca do lakiernika ... ---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:15 ---------- Rewelacja samochodzik ! tenx
slepy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Widziałem ostatno sztukę pod sklepem, pięknie sie prezentuje, masz ją dalej na blachach KBC, kupiłeś ją stąd czy masz tu jakąś rodzinkę?
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Widziałem ostatno sztukę pod sklepem, pięknie sie prezentuje, masz ją dalej na blachach KBC, kupiłeś ją stąd czy masz tu jakąś rodzinkę? rodzinka rodzinka
gregory Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Dopiero teraz zczaiłem temat. Fajne to 90Q. Mam dużą słabość do starych Audi. Jak widzę tak utrzymane B2 czy B3 to portki latają, bardziej niż jak widzę jakieś nudne zwyczajne B7. Idź tą drogą o której pisałeś, czyli klasyka + coś ekstra nieco pod maską i stan techniczny na piątkę, a będziesz miał rewelacyjnego klasyka. Jak ktoś ma takie słabości jak ja to trzeba trzymać takie auta bo jest ich coraz mniej bo dużo ląduje na smietniku, a za niedługo będą nie do dostania bo ludzie kupują takie auta do zabawy czyt. upalania, a jak się już nabawią i wyeksploatują wszystko to wstawiają w krzaki bo nie chce się remontować i pakować kasy i gnije tam. Mnie się też marzy odnowa lakieru w moim B3. A powiedz jak tam napędy, masz jakieś luzy już czy nic nie wali nic nie stuka bo ktoś bardzo szanował napęd??
gruszka Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Po co ładować kasę w takiego starucha?
przemciotorun Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 o ja pi....ole....... to zes teraz zablysnal.......
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2012 Po co ładować kasę w takiego starucha? no jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Gracjan Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Bardzo fajne autko gruszka, chętnie skomentujemy twoje auto
Rekomendowane odpowiedzi