Wojtek_A4 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Koledzy czy felga o tych parametrach wejdzie do A4 B7? Ewentualnie jakie musi byc ET zeby wszystko ladnie podeszlo? Z gory dzieki za odpowiedzi
adamooo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 wejdzie spoko loko zrób et 32 i będzie gites
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 wejdzie spoko loko zrób et 32 i będzie gites Adam jestes pewien? Kiedys mialem fele od SLRa wlasnei 19x9.5 ET35 i dosyc sporo wystawaly...
adamooo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 dlatego robisz et 32 i bez problemu - jaka opona będzie ?
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 dlatego robisz et 32 i bez problemu - jaka opona będzie ? Jak uda sie kupic to 235 choc chcialbym 225 bo fela idealna pod dobry naciag
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dlatego robisz et 32 i bez problemu - jaka opona będzie ? przecież Wojtek napisał ze już przy ET 35 wystaje, a ty mu każesz zrobić ET 32 Koledzy czy felga o tych parametrach wejdzie do A4 B7? Ewentualnie jakie musi byc ET zeby wszystko ladnie podeszlo? Z gory dzieki za odpowiedzi Wojtek te parametry powinny byc idealne
!Tommy Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 dlatego robisz et 32 i bez problemu - jaka opona będzie ? im mnejsze ET tym felga będzie bardziej wystawać
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 dlatego robisz et 32 i bez problemu - jaka opona będzie ? im mnejsze ET tym felga będzie bardziej wystawać Takie podstawy to ja znam [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 16:35_________________________________________________ dlatego robisz et 32 i bez problemu - jaka opona będzie ? przecież Wojtek napisał ze już przy ET 35 wystaje, a ty mu każesz zrobić ET 32 Koledzy czy felga o tych parametrach wejdzie do A4 B7? Ewentualnie jakie musi byc ET zeby wszystko ladnie podeszlo? Z gory dzieki za odpowiedzi Wojtek te parametry powinny byc idealne Pamietajmy, ze ET da felgi 9 calowej to nie ta sama odleglosc w przypadku felgi 9.5 calowej O tyl sie nie martwie bo sporo ludzi pakje tam 9.5 x19, bardziej boje sie przodu
A-rek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Pamietajmy, ze ET da felgi 9 calowej to nie ta sama odleglosc w przypadku felgi 9.5 calowej takie podstawy to ja znam
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Pamietajmy, ze ET da felgi 9 calowej to nie ta sama odleglosc w przypadku felgi 9.5 calowej takie podstawy to ja znam Mysle, ze malo kto zna metode obliczania ET przy roznych szerokosciach feli. Myslalem, ze to prostsze. Teraz przynajmniej wiem ile to jest cal
A-rek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Pamietajmy, ze ET da felgi 9 calowej to nie ta sama odleglosc w przypadku felgi 9.5 calowej takie podstawy to ja znam Mysle, ze malo kto zna metode obliczania ET przy roznych szerokosciach feli. Myslalem, ze to prostsze. Teraz przynajmniej wiem ile to jest cal
Rekomendowane odpowiedzi