Vandit Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 witam mam pyt czy warto kupić ta skore za 400zł w skład wchodzą 2x fotele przód, tylna kanapa z oparciem i 4 boczki na 4 el szyby? na zdjęciach ciężko ocenić stan i zastanawiam się czy warto wydać 400zl na takie coś czy zamiast skory kupić ori obwódki szyb za około 300zl?? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Stan jest straszny. Ja bym nie brał koszt nowego obszycia to koszt około 2.500 do 4.000 zł bo z tą nic nie zrobisz już. Takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja bym tego nie brał bo nie wygląda za dobrze na tych zdjęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 400zł za to to straszna cena. widziałem niedawno skóre w o niebo lepszym stanie za 600zł tez z boczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a nie dało by rady jakoś wyczyscic tej skory? czy ona jest po prostu taka powycierana bo nie miałem nigdy stycznosci z fotelami w skorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 tą skóre sobie odpuść stan poniżej średniej krajowej ja kupiłem niby nie kubełki ale za to elektryczne w ciemno szarej skórze też z boczkami za 650zt tak że szukaj innej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja bym odpuści też tak jak koledzy mówią straszny stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miroo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na pewno po użyciu specyfików trochę ja wyczyścisz później można użyć farby renoskór i będzie wyglądało znośnie. Tylko ze pewnie na boczkach i bardziej narażonych miejsca na wytarcia za jakiś czas znów będzie podobnie. Jak lubisz takie zabawy to jest szansa na ich podratowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dzięki wszystkim za odp, decyzja jest taka ze jednak zostawiam ta skore i jadę po te obwódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzis Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Widać gość trochę przecenia wartość :/ Ta skóra to nie dość że do gruntownej renowacji to jeszcze na pewno sam tego nie wykonasz. Mi to wygląda na cwaniaczka który wali na części i chce się dorobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie wiem czy chciałbym ją za darmo Wygląda okropnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Musieli by mi dopłacić zebym to zabrał ale nie do auta tylko na śmietnik. Przecież ona jest w stanie tragicznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pod drzewem postawić usiąść w ciuchach roboczych piwo wypić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek5170 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Stan tragiczny, tak jak mówią poprzednicy. Ktoś ma niezłe poczucie humoru, że chce za to 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale za to elektrykę tylnych drzwi oddaje prawie za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ale za to elektrykę tylnych drzwi oddaje prawie za darmo Powinien za elektrykę wziąc pieniądze, a fotele póścic w gratisie heh.. czasami ludzie się napalają na takie szroty za 300-400 zł ..a później stękają, że renowacja poraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinks Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 chłopaki o tych fotelach nie ma co gadać gdyby ktoś szukał środka do B5 sedan/avant na dniach wystawie stan foteli znacznie lepszy, kolor zgnita zieleń [tak mi się wydaje] dedykowane do sedana ale u mnie jezdziły w avancie sprzedaje bo nabyłem RECARO :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1255 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie bierz tej skory , jest straszna , nie oplaca sie , zobaczysz ile czasu zmarnujesz na naprawe tej skory i wymiane wszystkich elementow , ja bym dal sobie siana , kup sobie ladne pokrowce na miare ja sobie zamowilem na allegro szyte na miare wykonane wg wlasnego projektu za 280zl naorawde super efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Masz moze zdjecie tych pokrowcow jakie masz w samochodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie bierz tej skory , jest straszna , nie oplaca sie , zobaczysz ile czasu zmarnujesz na naprawe tej skory i wymiane wszystkich elementow , ja bym dal sobie siana , kup sobie ladne pokrowce na miare ja sobie zamowilem na allegro szyte na miare wykonane wg wlasnego projektu za 280zl naorawde super efekt Z pokrowcami to na .eu wyskakuj Za kilkaset złotych można ładny komplet foteli wyrwać. Do B6 są szczególnie tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi