Pepin Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 przez pół sobotniej imprezy wołałeś za mną - 'testosteron' :polew: po prostu zazdrość przez niego przemawia :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 no co do testosteronu to nie mam zadnych watpliwosci... :polew: ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 widzę że wreszcie sobie przypomniałeś jaki mam nick, bo przez pół sobotniej imprezy wołałeś za mną - 'testosteron' :polew: hmmm.... Jakos nie pamietam. Ale calkiem mozliwe a co do innyc komentarzy to pozwolcie ze nie skomentuje... Popatrzcie co ta zazdrosc robi z innymi wiem ze chcialbys moskal byc taki jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 wiem ze chcialbys moskal byc taki jak ja Łooooooooosz kkkkuuuuuuuurvaaaaaaaa :kox: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ja tam go polubiłem :decayed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem ja tez go lubie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracia Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ty byłeś cały czas pod wpływem to się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem A kto go nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ma ktoś jakieś fotki z tego eventu? :decayed: no :gwizdanie: kilka chwil po starciu (foty z telefonu więc jakość ) [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:10_________________________________________________ Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem A kto go nie lubi jego nie da się nie lubić tym bardziej jak się wie jak on śpiewa albo jak się rusza w tańcu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 no to już po starciu jak się przytulali mięczaki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 jakby nigdy nic :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 no to już po starciu jak się przytulali mięczaki :gwizdanie: widocznie ani jeden ani drugi czysto nie trafił :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ma ktoś jakieś fotki z tego eventu? :decayed: no :gwizdanie: kilka chwil po starciu (foty z telefonu więc jakość ) [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:10_________________________________________________ Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem A kto go nie lubi jego nie da się nie lubić tym bardziej jak się wie jak on śpiewa albo jak się rusza w tańcu :> łooooo :polew: :polew: :polew: :polew: Ja Was też wszystkich lubie... Szkoda tylko że po dwóch zlotach ogólnopolskich dalej nie pamiętam kogo znam. Czasami jest to dla mnie wielkim zaskoczeniem :decayed: [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:32_________________________________________________ Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem no no Ciebie chyba pamiętam. Wydaje mi się że siedziałem w jakimś pokoju gdzie Ty też byłeś. :decayed: Ale gdzie dokładnie, kiedy, i czy to prawda to nie wiem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 no to już po starciu jak się przytulali mięczaki :gwizdanie: widocznie ani jeden ani drugi czysto nie trafił :gwizdanie: widocznie ? przecież tam stałeś obok nie pamiętasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 ja go tam nei pamiętam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 ja też [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:47_________________________________________________chyba ,że kucał ja wy się szamotaliście bo takiego kawałka chłopa ciężko wzrokiem nie ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi