Pepin Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 przez pół sobotniej imprezy wołałeś za mną - 'testosteron' :polew: po prostu zazdrość przez niego przemawia :naughty: :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 no co do testosteronu to nie mam zadnych watpliwosci... :polew: ja tez
siemian Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 widzę że wreszcie sobie przypomniałeś jaki mam nick, bo przez pół sobotniej imprezy wołałeś za mną - 'testosteron' :polew: hmmm.... Jakos nie pamietam. Ale calkiem mozliwe a co do innyc komentarzy to pozwolcie ze nie skomentuje... Popatrzcie co ta zazdrosc robi z innymi wiem ze chcialbys moskal byc taki jak ja
moskal Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 wiem ze chcialbys moskal byc taki jak ja Łooooooooosz kkkkuuuuuuuurvaaaaaaaa :kox: :polew: :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem
wojtekce Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem serio
moskal Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem ja tez go lubie :good:
gracia Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Ty byłeś cały czas pod wpływem to się nie liczy
PABLO Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem A kto go nie lubi
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Ma ktoś jakieś fotki z tego eventu? :decayed: no :gwizdanie: kilka chwil po starciu (foty z telefonu więc jakość ) [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:10_________________________________________________ Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem A kto go nie lubi jego nie da się nie lubić tym bardziej jak się wie jak on śpiewa albo jak się rusza w tańcu :>
sokolnh Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 no to już po starciu jak się przytulali mięczaki :gwizdanie:
poziek Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 no to już po starciu jak się przytulali mięczaki :gwizdanie: widocznie ani jeden ani drugi czysto nie trafił :gwizdanie:
siemian Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Ma ktoś jakieś fotki z tego eventu? :decayed: no :gwizdanie: kilka chwil po starciu (foty z telefonu więc jakość ) [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:10_________________________________________________ Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem A kto go nie lubi jego nie da się nie lubić tym bardziej jak się wie jak on śpiewa albo jak się rusza w tańcu :> łooooo :polew: :polew: :polew: :polew: Ja Was też wszystkich lubie... Szkoda tylko że po dwóch zlotach ogólnopolskich dalej nie pamiętam kogo znam. Czasami jest to dla mnie wielkim zaskoczeniem :decayed: [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:32_________________________________________________ Się doj**aliście do Siemiana Luźny bolo z niego Ja tam go polubiłem no no Ciebie chyba pamiętam. Wydaje mi się że siedziałem w jakimś pokoju gdzie Ty też byłeś. :decayed: Ale gdzie dokładnie, kiedy, i czy to prawda to nie wiem :decayed:
sokolnh Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 no to już po starciu jak się przytulali mięczaki :gwizdanie: widocznie ani jeden ani drugi czysto nie trafił :gwizdanie: widocznie ? przecież tam stałeś obok nie pamiętasz ?
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ja też [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:47_________________________________________________chyba ,że kucał ja wy się szamotaliście bo takiego kawałka chłopa ciężko wzrokiem nie ogarnąć
Rekomendowane odpowiedzi