siemian Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 a kto był w dżamajka squad i dżamajka room-ie ?? Miron, Prezes, Chudi o ja pieprze , to dobrze ze mnie tam nie bylo Moskal nic się nie martw... Poziowi się pomylił dżamajka room z emeryten party sponsored by Kubota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Panowie powrzucajcie w końcu fotki z BT Toć wrzuciłem mało [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 10:56_________________________________________________ a kto był w dżamajka squad i dżamajka room-ie ?? Miron, Prezes, Chudi Czyli wymieniłeś tych którzy trzymali fason, a nie palili trawę jak by ich na papierosy nie było stać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 A ja jestem ciekaw kto zajebał mi ze stołu nowe ramki klubowe pewnie to ten sam co Medalikowi kurtke podpierdzielił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 a kto był w dżamajka squad i dżamajka room-ie ?? Miron, Prezes, Chudi Czyli wymieniłeś tych którzy trzymali fason, palili trawę jak by ich na papierosy nie było stać :polew: eeeeeeeeee jaraliście trawę i nic nie powiedzieliście :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Przywiozłem dyche , myslałem ze bedzie mało ale styklo . wspomógł mnie Davidn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 eeeeeeeeee jaraliście trawę i nic nie powiedzieliście :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 a kto był w dżamajka squad i dżamajka room-ie ?? Miron, Prezes, Chudi Czyli wymieniłeś tych którzy trzymali fason, palili trawę jak by ich na papierosy nie było stać :polew: eeeeeeeeee jaraliście trawę i nic nie powiedzieliście :?: chytrusy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 chytrusy :gwizdanie: Pamietasz Twojego "drugiego" przed wejsciem ??? zawory zwrotne puściły i dym poszedł kazdą mozliwą dziurą :kox: :polew: :polew: I ten wzrok po 3 sekundach , powieki 1,5cm niżej :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Przywiozłem dyche , myslałem ze bedzie mało ale styklo . wspomógł mnie Davidn trzeba sobie pomagac he he imprezka na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 A ja jestem ciekaw kto zajebał mi ze stołu nowe ramki klubowe pewnie to ten sam co Medalikowi kurtke podpierdzielił Właśnie... Kto mi nie zapłacil za gadgety jakie brał na zlocie... Przyznać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 A ja jestem ciekaw kto zajebał mi ze stołu nowe ramki klubowe pewnie to ten sam co Medalikowi kurtke podpierdzielił Właśnie... Kto mi nie zapłacil za gadgety jakie brał na zlocie... Przyznać się Już Ci się ktoś teraz przyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 A ja jestem ciekaw kto zajebał mi ze stołu nowe ramki klubowe pewnie to ten sam co Medalikowi kurtke podpierdzielił Właśnie... Kto mi nie zapłacil za gadgety jakie brał na zlocie... Przyznać się ja tobie nie płaciłem..ale jak mi je za***ali to uja dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 No tak... Teraz to będzie że każdemu za***ali :polew: Następnym razem zrobię jakieś stoisko czynne 2h po południu bo tak to już nic nie pamiętam Aha, ozi oddawaj za smycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 A ja jestem ciekaw kto zajebał mi ze stołu nowe ramki klubowe pewnie to ten sam co Medalikowi kurtke podpierdzielił Właśnie... Kto mi nie zapłacil za gadgety jakie brał na zlocie... Przyznać się jakbym dostała to co miałam dostać to bym zapłaciła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 jakbym dostała to co miałam dostać to bym zapłaciła :gwizdanie: Dla Ciebie miałem skitrane w pokoju i też gdzieś wessało Nawet ja Swojego nie mam... Podobnie jak rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 jakbym dostała to co miałam dostać to bym zapłaciła :gwizdanie: Dla Ciebie miałem skitrane w pokoju i też gdzieś wessało może w niewłaściwym pokoju szukałeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 wow a co dla Niej miałeś w pokoju?? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi