akjam Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a prosze mi powiedziec jaka jest roznica w statsach osob ? oczywiscie oprocz ceny i skad to wynika bo pewnie nie bede jedynym ciekawym różnic więcej nie ma - bo to że niebiescy zawsze stawiają to chyba nic nowego prawda ? jest to nawet w regulaminie :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znaczy ze nie mam 3k postow nabitych jestem gorszy... zajebiaszczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znaczy ze nie mam 3k postow nabitych jestem gorszy... zajebiaszczo nie jesteś gorszy... zauważ, że kolorowi mają obowiązkowe składki na forum :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znaczy ze nie mam 3k postow nabitych jestem gorszy... zajebiaszczo kolego - prawda nr 1 : To co pisze Miron nigdy nie jest prawdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 różnic więcej nie ma - bo to że niebiescy zawsze stawiają to chyba nic nowego prawda ? jest to nawet w regulaminie :gwizdanie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znaczy ze nie mam 3k postow nabitych jestem gorszy... zajebiaszczo nie jesteś gorszy... zauważ, że kolorowi mają obowiązkowe składki na forum :gwizdanie: :gwizdanie: teraz pisze prawdę: to co napisał Krolu to jeden z kilku argumentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znaczy ze nie mam 3k postow nabitych jestem gorszy... zajebiaszczo nie jesteś gorszy... zauważ, że kolorowi mają obowiązkowe składki na forum :gwizdanie: :gwizdanie: Dokładnie - nikt tu nie jest gorszy. Kolorowi płacą składki i mają za to jakieś przywileje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 różnic więcej nie ma - bo to że niebiescy zawsze stawiają to chyba nic nowego prawda ? jest to nawet w regulaminie :gwizdanie: :nabijasie: a jak nie ma w regulaminie to zaraz będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znaczy ze nie mam 3k postow nabitych jestem gorszy... zajebiaszczo kolego - prawda nr 1 : To co pisze Miron nigdy nie jest prawdą znaczy ze nie mam 3k postow nabitych jestem gorszy... zajebiaszczo nie jesteś gorszy... zauważ, że kolorowi mają obowiązkowe składki na forum :gwizdanie: :gwizdanie: teraz pisze prawdę: to co napisałe Krolu to jeden z wielu argumentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znaczy ze nie mam 3k postow nabitych jestem gorszy... zajebiaszczo nie jesteś gorszy... zauważ, że kolorowi mają obowiązkowe składki na forum :gwizdanie: :gwizdanie: teraz pisze prawdę: to co napisałe Krolu to jeden z wielu argumentów drugi to taki, że to nie wy - niebiescy jesteście gorsi, po prostu my jesteśmy lepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie mam nic do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no jednak dobrze roztopy wróżyły :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znaczy ze nie mam 3k postow nabitych jestem gorszy... zajebiaszczo nie jesteś gorszy... zauważ, że kolorowi mają obowiązkowe składki na forum :gwizdanie: :gwizdanie: teraz pisze prawdę: to co napisałe Krolu to jeden z wielu argumentów drugi to taki, że to nie wy - niebiescy jesteście gorsi, po prostu my jesteśmy lepsi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie mam nic do powiedzenia to dobrze bo wątek i tak jest zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 CHECK CHECK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no dobra ale na tym zlocie Fazy nie zje mojego karczku :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie mam nic do powiedzenia to dobrze bo wątek i tak jest zamknięty jestem, za***isty mogę pisać w zamkniętym wątku :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 różnic więcej nie ma - bo to że niebiescy zawsze stawiają to chyba nic nowego prawda ? jest to nawet w regulaminie :gwizdanie: :nabijasie: a jak nie ma w regulaminie to zaraz będzie Jak jo Ci poleja chłopie , a tak nawiasem to w styczniu w Rybolu będą stawiać przyjedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znaczy ze nie mam 3k postow nabitych jestem gorszy... zajebiaszczo nie jesteś gorszy... zauważ, że kolorowi mają obowiązkowe składki na forum :gwizdanie: :gwizdanie: teraz pisze prawdę: to co napisałe Krolu to jeden z wielu argumentów drugi to taki, że to nie wy - niebiescy jesteście gorsi, po prostu my jesteśmy lepsi :kox: :polew: nie mam nic do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 różnic więcej nie ma - bo to że niebiescy zawsze stawiają to chyba nic nowego prawda ? jest to nawet w regulaminie :gwizdanie: :nabijasie: a jak nie ma w regulaminie to zaraz będzie Jak jo Ci poleja chłopie , a tak nawiasem to w styczniu w Rybolu będą stawiać przyjedź. ok - przypomnij się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi