Hugo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziu - teraz kozaczysz a na zlot znowu przyjedziesz na Śląskich tablicach S1 ŚWINTUCH ? :naughty: Chyba S1 ŚMIGŁO :polew: :polew: podobuje mnie się prezes pierwsza rzecz od roku, którą wymyśliłeś i mi podpasowała :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Ty łajzo To tak w sam raz dla Ciebie i przepisowo do 5 znaków będzie najlepsze S5 IJ :polew:
siemian Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 S5 IJ :polew: Najs, przypnę Ci taką blachę o ile się zjawisz w Bukowinie :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty:
A4-Tomek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Czyżby wszyscy w pracy fajno sie czyta wasze wypowiedzi
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Małe opóźnienie, zaraz będzie aktualizacja listy
Hugo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 S5 IJ :polew: Najs, przypnę Ci taką blachę o ile się zjawisz w Bukowinie :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: Ok , tylko proponuję to zrobić przed 20.00 , bo po tej godzinie to zazwyczaj masz kłopoty z grawitacją
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ok , tylko proponuję to zrobić przed 20.00 , bo po tej godzinie to zazwyczaj masz kłopoty z grawitacją Jak zwykle wierzysz w plotki rozsiewane przez Miriam :gwizdanie: :naughty:
musti Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Małe opóźnienie, zaraz będzie aktualizacja listy Podesłałem Ci coś na PW
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 W wątku informacyjnym wstawiłem menu na piątkowy i sobotni wieczór Wkrótce również dowiecie się co pysznego będzie na obiadki
musti Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 W wątku informacyjnym wstawiłem menu na piątkowy i sobotni wieczór Wkrótce również dowiecie się co pysznego będzie na obiadki smalec i ogórki robią robotę reszty nie trza
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Małe opóźnienie, zaraz będzie aktualizacja listy Podesłałem Ci coś na PW Jak zwykle... Zanotowałem i zapomniałem zmienić Już poprawiłem...
musti Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak zwykle... Zanotowałem i zapomniałem zmienić Już poprawiłem... Fenk you
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 W wątku informacyjnym wstawiłem menu na piątkowy i sobotni wieczór Wkrótce również dowiecie się co pysznego będzie na obiadki smalec i ogórki robią robotę reszty nie trza Do vódeczki to podstawa A w sobotę śledziki
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie ma co gadać, w Bukowinie jest za***iste jedzonko jednym słowem full serwis co by nie było i tak będzie ekstra
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 W tym roku ma być jeszcze lepiej Pomijając fakt basenu w ośrodku to mamy kilka niespodzianek
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A w sobotę śledziki Znaczy co ? W sobotę Prezes z CTVałem przyjedzie ? :naughty: :naughty:
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 W tym roku ma być jeszcze lepiej Pomijając fakt basenu w ośrodku to mamy kilka niespodzianek jak masz na myśli to że będzie można sobie ze mną zrobić zdjęcie to miała to być niespodzianka
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 W tym roku ma być jeszcze lepiej Pomijając fakt basenu w ośrodku to mamy kilka niespodzianek no właśnie basen, już to widzę, kielonki na brzegu, zimna wódka i d*pa w wodzie
Rekomendowane odpowiedzi