musti Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 W tym roku ma być jeszcze lepiej Pomijając fakt basenu w ośrodku to mamy kilka niespodzianek taa nurkowanie z rekinami
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 W tym roku ma być jeszcze lepiej Pomijając fakt basenu w ośrodku to mamy kilka niespodzianek no właśnie basen, już to widzę, kielonki na brzegu, zimna wódka i pupa w wodzie Ja mam zaklepane miejsce przy pokrętle od bąbelków i temp. wody :naughty:
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 W tym roku ma być jeszcze lepiej Pomijając fakt basenu w ośrodku to mamy kilka niespodzianek no właśnie basen, już to widzę, kielonki na brzegu, zimna wódka i pupa w wodzie Basen będzie płatny - póki co jeszcze ustalamy cenę. Cennikowo jest 15zł od osoby za 1,5h, ale pewnie będzie coś taniej. Jakby był darmowy to zapewne bym tam Wszyscy cały zlot przesiedzieli
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak masz na myśli to że będzie można sobie ze mną zrobić zdjęcie to miała to być niespodzianka przyznaj się, że musisz umieścić swoje zdjęcie w tym serwisie: http://www.szlachetnapaczka.pl/ :naughty: :naughty:
gregory Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 W tym roku ma być jeszcze lepiej Pomijając fakt basenu w ośrodku to mamy kilka niespodzianek no właśnie basen, już to widzę, kielonki na brzegu, zimna wódka i pupa w wodzie Przy basenie zapewne nie będzie można ze szkłem :gwizdanie: Takie są przepisy na większości basenów Znaczy to, że nie będzie tak jak na Pogorii :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 W tym roku ma być jeszcze lepiej Pomijając fakt basenu w ośrodku to mamy kilka niespodzianek no właśnie basen, już to widzę, kielonki na brzegu, zimna wódka i pupa w wodzie Przy basenie zapewne nie będzie można ze szkłem :gwizdanie: Takie są przepisy na większości basenów Znaczy to, że nie będzie tak jak na Pogorii :gwizdanie: na czas zlotu przepisy ustala ZK
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 na czas zlotu przepisy ustala ZK nie widzę inaczej
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Przy basenie zapewne nie będzie można ze szkłem :gwizdanie: Takie są przepisy na większości basenów dokładnie
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 noo to już wiem że będzie można wejść z % Miron, tylko tym razem się nie nawal jak świnia
gregory Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja tam se zabiorę ze sobą plastikowe kubki i kieliszki, żeby mnie potem nie wyruchano w razie W
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 na czas zlotu przepisy ustala ZK nie widzę inaczej i już wiadomo że na teren basenu nie będzie mozna wchodzić z jednym piwem, jako że ciągłe wychodzenie i wchodzenie może prowadzić do przeziębienia - ZK ustalił wstęp na basen od 2 piw w góre
Wihajster Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Przy basenie zapewne nie będzie można ze szkłem :gwizdanie: Takie są przepisy na większości basenów dokładnie przywioze cytrynówke w petach
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ZK ustalił wstęp na basen od 2 piw w góre ale jesteś miętki była mowa o 6 paku [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 14:37_________________________________________________ przywioze cytrynówke w petach w tym roku się do tego nie dotykam :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ZK ustalił wstęp na basen od 2 piw w góre ale jesteś miętki była mowa o 6 paku a sorry - wkleiłem punkt z regulaminu dotyczący abstynentów
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 na czas zlotu przepisy ustala ZK Organizatorzy
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 na czas zlotu przepisy ustala ZK Organizatorzy wszystko jedno jak nas na ten czas nazwiecie
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 wszystko jedno jak mnie na ten czas nazwiecie lepiej abys nie wiedział
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Organizatorzy Nie płacz, Tobie przypadła funkcja biletowego
gregory Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Fajny gadżet na basen przygotowany Tak ten kiliszek może pływać koło mnie jak boja.
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziu Ty masz specialną funkcję na zlot, będziesz witał gosci w przebraniu jeżozwierza :kox: ps. pamietasz?
Rekomendowane odpowiedzi