jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Organizatorzy Nie płacz, Tobie przypadła funkcja biletowego Nie mi, Mareczkowi
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Najbardziej z basenu to się ponoć Prezes cieszy - bo zawsze na zlotach mu się nudziło ( nikt z nim nie gadał ) i stał cały zlot oparty w kącie jak mop.Teraz ponoć ma być słonecznym patrolem
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Najbardziej z basenu to się ponoć Prezes cieszy - bo zawsze na zlotach mu się nudziło ( nikt z nim nie gadał ) i stał cały zlot oparty w kącie jak mop.Teraz ponoć ma być słonecznym patrolem :polew: a ja myślałem że boją
Kimi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziu Ty masz specialną funkcję na zlot, będziesz witał gosci w przebraniu jeżozwierza :kox: – Jakiego jeżozwierza? – Takiego dużego jeża. – Cuber, czy ty naprawdę jesteś taki tępy? W tym kraju nie ma takich zwierząt. Jest żubr, bóbr, ku***a łoś, lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając. To są zwierzęta, które żyją w Polsce! – Wszystko jedno, co to było, skoro już tego nie ma. – No i tu się mylisz, Cuber. Wiesz co to jest reinkarnacja? Słyszałeś w swoim życiu taki długi wyraz!? :polew: :polew: Sorry, no samo od razu mi sie nasunęło :polew: :polew:
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziu Ty masz specialną funkcję na zlot, będziesz witał gosci w przebraniu jeżozwierza :kox: ps. pamietasz? takiego dużego jeża ? :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 14:45_________________________________________________dzieki Kimi
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziu Ty masz specialną funkcję na zlot, będziesz witał gosci w przebraniu jeżozwierza :kox: Staniesz z boku z sarenką przy boku
Wihajster Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziu Ty masz specialną funkcję na zlot, będziesz witał gosci w przebraniu jeżozwierza :kox: Staniesz z boku z sarenką przy boku sarenke rezerwuje Cuber
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Poziu Ty masz specialną funkcję na zlot, będziesz witał gosci w przebraniu jeżozwierza :kox: Staniesz z boku z sarenką przy boku sarenke rezerwuje Cuber To do niego było :naughty:
GRazny Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku... nie nadążam czytać... normalnie wszystkie "mietkie pytki" się przeniosły... a tu jeszcze 3 miesiące...
A4-Tomek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 jaka cisza od tylu godzin nie wierze :>
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 jaka cisza od tylu godzin nie wierze :> weekend i szlachta pije
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 weekend i szlachta pije Te chcesz w łeb To Wy tam jedziecie pic wódkę :?: czy rozmawiać o problemach w naszych autkach :?:
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Te chcesz w łeb To Wy tam jedziecie pic wódkę :?: czy rozmawiać o problemach w naszych autkach :?: Najpierw pić a potem gadać o problemach
A4-Tomek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Najlepiej i po to i po to czyli pić i rozmawiać o autach trzeba łączyć przyjemne z pożytecznym
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Brzydale A tak czytając wymyśliłem że Poziek ma mieć rejestracje "S1 GOROL"
A4-Tomek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 łeee tam zaraz brzydale co do tablic to pisz do Maxito może załatwi specjalnie taka tablice hehehe
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A tak czytając wymyśliłem że Poziek ma mieć rejestracje "S1 GOROL" Nie wywołuj wilka z lasu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi